Napoli: nem volt megelégedve vele, Gattuso „kivágta” az edzésről támadóját – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.16. 13:25
null
Könnyen lehet, hogy Hirving Lozano napjai meg vannak számlálva a Napolinál (Fotó: AFP)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Gennaro Gattuso, a Juventus elleni Olasz Kupa-döntőre készülő Napoli labdarúgócsapatának vezetőedzője a hétfői edzésen leküldte a pályáról támadóját, Hirving Lozanót.

 

A milánói sportlap úgy tudja, a 42 éves, játékosként világbajnok szakember – aki edzői pályafutása első trófeájára hajt – azért parancsolta le az edzőpályáról a mexikói futballistát, mert nem volt megelégedve a koncentrációjával.

Lozano szénája eddig sem állt jól a Napolinál, Gattuso decemberi kinevezése óta csak elvétve jutott játéklehetőséghez. Jelenlegi helyzetéből olasz lapértesülések szerint az Everton és volt edzője, Carlo Ancelotti mentheti ki a következő átigazolási időszakban. A 24 éves, 39-szeres mexikói válogatott támadó ebben az idényben minden sorozatot figyelembe véve 25 mérkőzésen három gólt szerzett a Napoliban. Az olaszok tavaly nyáron 40 millió eurót fizettek érte a PSV-nek.

Gattuso nem először lép fel hasonló módon a játékosaival szemben – emlékeztet a Football Italia –, februárban a brazil válogatott Allant zavarta le a pályáról, és hagyta ki sorozatban három bajnoki mérkőzésen a csapatból, amiért nem volt kibékülve a hozzáállásával.

OLASZ KUPA
DÖNTŐ
Június 17. (szerda)
21.00:
Napoli–Juventus (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!

Gennaro Gattuso ugyanolyan kemény edzőként, mint játékosként volt (Fotó: AFP)
Gennaro Gattuso ugyanolyan kemény edzőként, mint játékosként volt (Fotó: AFP)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik