Napoli: Cavanit kizárólag a pénz érdekli - De Laurentiis

Vágólapra másolva!
2013.07.14. 15:06
null
Minden jel szerint Edinson Cavani hamarosan elköszön a Napolitól (Fotó: Action Images, archív)
A Paris SG közel áll a 60 millió eurós csatár, Edinson Cavani megszerzéséhez, olyan közel, hogy az egyelőre meg nem erősített átigazolási hírt Aurelio De Laurentiis, a nápolyi klub elnöke már kész tényként kezeli, valamint azt is tudni véli, hogy az uruguayi érkezése miatt Zlatan Ibrahimovic önszántából távozik a párizsi csapattól.

„Ibrahimovic nem fog egy csapatban játszani Cavanival, a svéd ígéretet kapott a váltás lehetőségére” – nyilatkozta Laurentiis a Tutto Napolinak.

Egyben azt is kizárta, hogy Zlatan (esetleg Robert Lewandowski) foglalná el a Serie A gólkirályának helyét a Vezúv lábánál. „Ibrahimovic és Lewandowski nem igazol Nápolyba, a lengyel a Bayern München játékosa lesz.”

Az átigazolási jóslatokat követően a Napoli első embere kicsit megköszörülte a nyelvét egykori kedvencén, akit véleménye szerint kizárólag a pénz motivált döntése meghozatalakor: „Cavanit csakis a pénz érdekli, ezért igazol Párizsba” – fejezte ki csalódottságát a Cavani megtartása érdekében a csatárnak 6 millió euró fölötti fizetést ajánló De Laurentiis.

A nemrég zárult brazíliai Konföderációs Kupa elődöntőjében és a bronzmérkőzésen is eredményes Cavani aláírásáért szinte az összes európai topcsapat sorban állt a nyáron, végül a PSG lehet a befutó, olasz források szerint a csatárt már ma Párizsba várják. A franciák nyáron kinevezett vezetőedzője Laurent Blanc nemrég úgy nyilatkozott, Ibrahimovic és Cavani tökéletes támadópárost alkothat együtt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik