Napoli: „Benítez befejezőként számít rám” - Novothny

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.20. 10:13
Egy hete edzőtáborozik Dimaróban a Napoli, a fedélzeten Novothny Somával, akivel a csapat új vezetőedzője, Rafael Benítez is elégedett. A játékosoknak a kemény edzések mellett azért egy kis kikapcsolódásra is jut idejük, elsősorban azoknak, akik extrém sportra vágynak – ahogy arról már beszámoltunk, rafting is szerepelt a programban. A magyar csatár erről, illetve a nyári felkészülésről nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

„Végre kicsit kiélhettem a kalandvágyamat, merthogy egyébként a szerződésem tiltja az extrém sportolást – számolt be az élményeiről a Napoli tizenkilenc éves magyarja, Novothny Soma. – Ezúttal viszont a csapat programjában szerepelt a sziklaugrás és a rafting. Persze nem volt kötelező, de nem hagyhattam ki.”

„Az edzőtábornak egyébként is minden percét élvezem. Rafael Benítezzel több labdás feladatot végzünk és kevesebbet futunk, mint Mazzarrival. Nagyon szerény ember, mindenkivel beszélget, egyformán kezel bennünket. Örülök, ha jó benyomást tettem rá, de nem szeretnék egyelőre foglalkozni vele, inkább bizonyítani akarok. Velem is beszélt, érdeklődött, hogy vagyok, s néhány tanáccsal is ellátott. Mondta, hogy mozogjak be az üres területekre, tíz alkalomból egyszer lépjek vissza, egyébként előre kell futnom. Befejezőként számít rám, ám az csak az edzőtábor végén derül ki, hogy jövőre vagy már az idén” – folytatta a csatár.

A NAPOLI NYÁRI FELKÉSZÜLÉSÉRŐL BŐVEBBEN IS OLVASHAT A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN! AKÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik