Napoli: az elnöknek beszóló Benítez a hosszabbításról tárgyalt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 12:27
Olasz sajtóhírek szerint Rafa Benítez, a Serie A-ban játszó Napoli labdarúgócsapatának vezetőedzője szerződésének meghosszabbításról tárgyalt Aurelio De Laurentiisszel, a klub elnökével.

A spanyol vezetőedzőnek lejár a szerződése a szezon végén, helye egyáltalán nem biztos a kispadon, miután kritizálta az elnök módszereit. A napokban Benítez találkozott De Laurentisszel, amely során szóba került a csapat jövője és a szerződéshosszabbítás is. Utóbbival kapcsolatban nincs fejlemény, a TuttoNapoli szerint azért, mert az elnök Szinisa Mihajlovicsot, a Sampdoria mesterét szeretné a csapat élén tudni.

A Napoli a Serie A negyedik helyén áll 32 lejátszott mérkőzés után, a következő fordulóban az Empoli otthonába látogat. kritizálta az elnök módszereit. A napokban Benítez találkozott De Laurentisszel, amely során szóba került a csapat jövője és a szerződéshosszabbítás is. Utóbbival kapcsolatban nincs fejlemény, a TuttoNapoli szerint azért, mert az elnök Szinisa Mihajlovicsot, a Sampdoria mesterét szeretné a csapat élén tudni.

A Napoli a Serie A negyedik helyén áll 32 lejátszott mérkőzés után, a következő fordulóban az Empoli otthonába látogat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik