Napoli: az elnök elárulta, az Arsenal görög védőjét szeretnék

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.09.04. 17:28
null
Szokratisz Papasztathopulosz a Napolihoz kerülhet (Fotó: AFP)
Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke egy rádióinterjúban beszélt arról, hogy az Arsenal görög védőjével, Szokratisz Papasztathopulosszal helyettesítenék a vélhetően távozó Kalidou Koulibalyt. 


Az olasz mércével nézve is kifejezetten szabadszájú klubvezér a hét elején előbb arról beszélt kendőzetlenül, hogy az európai topklubok által csábított Koulibalyés a lengyel Arkadiusz Milik távozása is több mint valószínű. Most a Radio Kiss Kiss adásában az egyik kiszemeltről, konkrétan Szokratisz Papasztathopuloszról beszélt.

„Dolgozunk a megszerzésén – idézi a goal.com az interjút. – Dolgozunk rajta, de az átigazolási piac néha csak egy nagy viccnek tűnik. Óriásira tudnak fújni néhány lufit, az embernek olyan érzése van, mintha zsarolókkal és nem is klubvezetőkkel tárgyalna.”

A 32 éves védő számára nem lenne ismeretlen terep az olasz élvonal, korábban az AC Milan és a Genoa játékosa is volt, összesen 56-szor lépett pályára a Serie A-ban. A milánóiakkal a 2010–2011-es idényben hét meccsen pályára lépve olasz bajnoknak is mondhatja magát.

Szokratisz Papasztathopulosz 2018-ban lett az Arsenal játékosa, a londoniak 16 millió eurót fizettek ki a játékjogáért a Borussia Dortmundnak. Érkezése óta 69 tétmérkőzésen szerepelt az „ágyúsok” mezében és hat gólt is szerzett védő létére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik