Napoli: az elnök már keresi Benítez utódját - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.25. 15:44
A Serie A első négy fordulójában két vereséget szenvedő, a tabella 10. helyén álló Napoli elkezdte Rafael Benítez utódjának keresését – értesült az olasz Mediaset. A spanyoltól a válogatott mérkőzések miatt beiktatott októberi bajnoki szünetben köszönhet el a kikötőváros klubja, de csak akkor, ha sikerül megegyezni az utóddal.

Aurelio De Laurentiis elnök első számú kiszemeltje állítólag Francesco Guidolin, az Udinese korábbi edzője, aki a nyár óta szakmai igazgatóként egyengeti a Pozzo család három klubjának (Udinese, Granada, Watford) útját. A Mediaset szerint a vagyonos családdal jó viszonyt ápoló De Laurentiis már tárgyalt is Guidolin elengedéséről.

Másik két jelöltről is írtak, az egyik Roberto Mancini, aki klub nélkül maradt, de állítólag nem szívesen venne át csapatot szezon közben. A másik Luciano Spalletti, a Zenit korábbi edzője, akinek továbbra is élő szerződése van Szentpéterváron, és kapja busás havi fizetését. Őt kétféleképpen lehetne elcsábítani: jó ajánlat esetén talán lemondana oroszországi pénzéről és távozna, rossz ajánlat esetén viszont ki kellene vásárolni.

Akárhogy is lesz, nem túl hízelgőek a pletykák Benítez számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik