Napoli: a francia élvonalból érkezhetnek játékosok - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.30. 14:14
Olasz sajtóhírek szerint a francia első osztályból erősítheti meg keretét az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli, amely az Olympique Lyon és az Olympique Marseille egy-egy játékosát is kiszemelte.

A hírek szerint az egyik érkező Maxime Gonalons, az Olympique Lyon 24 esztendős középpályása lehet, aki 10 millió euróért válthat klubot, Nápolyban pedig idényenként kétmillióval plusz a bónuszokkal gazdagodna. A francia válogatott játékos szerződése 2016-ig szól a lyoni együttesnél.Maxime Gonalons, az Olympique Lyon 24 esztendős középpályása lehet, aki 10 millió euróért válthat klubot, Nápolyban pedig idényenként kétmillióval plusz a bónuszokkal gazdagodna. A francia válogatott játékos szerződése 2016-ig szól a lyoni együttesnél.

A másik kiszemelt az Olympique Marseille-t erősítő Nicolas N’Koulou, akit korábban több európai nagycsapattal is szóba hoztak, ám eddig nem került sor klubváltásra. Most azonban változhat a helyzet, a 23 éves kameruni védő 12 millió euró ellenében lehet a Napoli játékosa.

Az olasz sajtó úgy tudja, az átigazolások hivatalos bejelentésére az új év első napjaiban kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik