Milan: Talán én vagyok a legrosszabb edző a bajnokságban – Gattuso

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.28. 13:43
Gennaro Gattuso, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan vezetőedzője úgy véli, csapatának megnyugvást adhat az Internazionale elleni kupasiker.

A 39 esztendős Gattusót november végén nevezték ki a Milan felnőttcsapatának élére, ám a piros-feketék egyelőre vele sem teljesítenek túl fényesen – az olasz szakember szerint az Internazionale elleni 1–0-s kupagyőzelem viszont mindent megváltoztathat.Gattusót november végén nevezték ki a Milan felnőttcsapatának élére, ám a piros-feketék egyelőre vele sem teljesítenek túl fényesen – az olasz szakember szerint az Internazionale elleni 1–0-s kupagyőzelem viszont mindent megváltoztathat.

„Talán én vagyok a legrosszabb edző a Serie A-ban, de mindig nyerni akarok, még akkor is, ha csak kint a kertben a fiammal játszom – idézi Gennaro Gattusót a Rai Sport. – Azt szeretném, ha a srácok bebizonyítanák, hogy amit ma este tapasztaltam tőlük, nem egyszeri alkalom volt csupán, hanem hosszabb távon is képesek vagyunk átmenteni.”

„Két nehéz bajnoki vár ránk, és pontokra van szükségünk ahhoz, hogy előrébb kerüljünk a tabellán. Nem láttam nagy különbséget az Inter és az Atalanta elleni produkciónk között, ezért sokan talán hülyének néznek, de amíg nem kerültünk hátrányba (a bergamóiak ellen), simán meccsben voltunk.”

„Hullámvölgyből érkeztünk, úgyhogy ez a találkozó rendkívül fontos volt. Az első naptól tudtam, mit vállalok azzal, ha a Milan trénere leszek. Ma este megmutattuk, hogy képesek vagyunk küzdeni és megvan bennünk a minőség is. Gratulálok a fiúknak. Ugyanakkor képmutató lennék, ha azt mondanám, hogy ez a győzelem megoldotta a problémáinkat, de azért egy kis megnyugvást adhat.”

OLASZ KUPA
NEGYEDDÖNTŐ

Milan–Inter 1–0 (Cutrone 104.) – h. u.
KÉSŐBB
Napoli–Atalanta 2018. január 2., 20.45
Juventus–Torino 2018. január 3., 20.45

KEDDEN JÁTSZOTTÁK
Lazio–Fiorentina 1–0 (Lulic 5.)

AZ ELŐDÖNTŐBEN
Juventus/Torino–Napoli/Atalanta
Milan–Lazio

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik