Milan: Szoboszlai szerződtetése már nincs napirenden – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.07.24. 15:52
null
Szoboszlai Dominik mégsem lesz a Milan játékosa (Fotó: Török Attila)
Mint arról beszámoltunk, szerdán biztossá vált, hogy Ralf Rangnick mégsem lesz a Milan vezetőedzője. Az olasz Football Italia pénteken arról írt, hogy Stefano Pioli maradásával Szoboszlai Dominik már nem számít átigazolási célpontnak a piros-feketéknél.

A Milannál több név is szóba jött a napokban: Marc Rocát, az Espanyol középpályását már látták a csapat központjánál, de a Barcelona védője, Emerson Royal – az elmúlt idényben kölcsönben volt a Betisnél – is könnyen lehet, hogy a San Siróban köt ki.

Miután a Milan hivatalosan is belejelentette, hogy Stefano Pioli marad a klub vezetőedzője, Szoboszlai Dominik jövője erősen kérdésessé vált. A Football Italia – a Sport Mediasetre hivatkozva – arról írt, hogy a Milan már nem szerződtetné a magyar válogatott középpályást így, hogy Ralf Ragnick sem megy az olasz csapathoz.

Szoboszlai a Nemzeti Sport érdeklődésére korábban elmondta, jelen állás szerint a Salzburggal kezdi meg a felkészülést, a jövőjével egyelőre nem szeretne foglalkozni.

„Akad olyan cikk, amelyet elolvasok, de az utóbbi egy hétben pihenni akartam, nem a jövőmről szóló találgatásokkal foglalkozni. A hírek egy része persze eljut hozzám, néhány ismerősöm felhívott, kérdezték, mennyi igaz a pletykákból, de nekik is csak annyit mondtam, hogy olvassák végig a cikket, aztán rájönnek. Tényleg nem akartam ezzel foglalkozni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik