Milan: „Szenved a csapat, Balotelli nem egy igazi bajnok”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.09. 10:53
null
Boban szerint Balotelli pályafutása kezdete óta nem változott (Fotó: Reuters)
Zvonimir Boban, az AC Milan labdarúgócsapatának korábbi játékosa szerint a piros-feketék futballistái teljesen össze vannak zavarodva. Az egykori horvát válogatott középpályás külön kiemelte Mario Balotellit, aki szerinte semmit sem változott pályafutása kezdete óta.

„Egy zavart csapatot láttam a pályán, amely szenved, ha nyomás alá kerül. A játékosok nem értik meg egymást, rengeteg a hiba. Egyedül Taarabt teljesítményével voltam megelégedve, de ez még nagyon kevés. Balotelli nem fut, Robinho pedig kiszámíthatatlan, így nem egyszerű jól játszani" – mondta a horvát a Sky Italiának.

Mint ismert, a tabella harmadik helyén álló Napoli biztosan verte meg a középmezőnyben sínylődő Milant a Serie A 23. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén. A milánóiak nagyon igyekeztek, de a Napoli jobb volt. Balotelli például a lecserélése után sírva fakadt, annyira nehezen viselte, hogy nem tudott segíteni csapatán.

„Balotelli sosem volt igazi bajnok. Ugyanúgy futballozik pályafutása kezdete óta, az Interben és a Manchester Cityben sem nyújtott maradandót. Persze nem állítom, hogy rossz játékos lenne, de a teljes csapatot köré építeni nagyon veszélyes" – értékelt Boban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik