Milan: nincs meg az alap – Maldini nem tér vissza a klubhoz

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.10.11. 22:12
Paolo Maldini, az AC Milan labdarúgócsapatának élő legendája nem vállalta el a klub technikai igazgatói posztját.

A 48 éves ikon azért utasította vissza az állást, mert nem kapott volna szabad kezet, ugyanis Massimiliano Mirabelli sportigazgatóval közösen kellett volna dönteniük a fontosabb ügyekben, továbbá vitás kérdésekben Marco Fassone vezérigazgatóé lett volna az utolsó szó. kapott volna szabad kezet, ugyanis Massimiliano Mirabelli sportigazgatóval közösen kellett volna dönteniük a fontosabb ügyekben, továbbá vitás kérdésekben Marco Fassone vezérigazgatóé lett volna az utolsó szó.

„Nem hiszem, hogy megvan az alapja, hogy győztes csapatot építsünk. A Milan előző szezonjában érvényesülő kettős vezetés megtaníthatta volna a leckét” – jelentette ki Maldini.

A klub vezetése közleményben úgy reagált, tiszteletben tartja Maldini döntését és reményei szerint hamarosan maga is meglátja, hogy ismét győztes együttes épül.

Augusztusban egy kínai befektetőcsoport 740 millió euróért megvásárolta az egyesületet, amely 220 millió eurós tartozást halmozott fel az évek során.

A Milan sorozatban a harmadik szezonban nem jutott ki az európai kupaporondra és több mint öt éve nem nyert bajnoki címet. A korábbi olasz válogatott védő 1985-ben mutatkozott be a piros-feketék felnőtt csapatában és egészen 2009-es visszavonulásig ott futballozott, ezalatt hét bajnoki cím és öt Bajnokok Ligája-diadal részese volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik