Milan: Mondtam, kiverem a fogát. Azóta nem csinálja – Gattuso

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.05. 16:06
Gennaro Gattuso minden lázadó futballista rémálma. Az olasz ikon pont olyan kemény ugyanis edzőként, mint amilyen volt játékosként. Csoda, hogy nem mer senki nemet mondani neki az AC Milannál?

Április elején az AC Milan 2021-ig meghosszabbította Gennaro Gattuso vezetőedző szerződését. A 73-szoros válogatott olasz ikon tehát, úgy tűnik, a kispadon is bevált Milánóban, ami többek között annak köszönhető, hogy rég látott rendet tart az öltözőben.

Íme, egy tökéletes példa erre…

Hasim Masztur neve sokaknak ismerős lehet, a marokkói-olasz tehetség nagyon fiatalon, 14 évesen szerződött az AC Milanhoz, miután a Youtube-ra feltöltött trükkvideóival világhírnévre tört.

A fiatal játékos azonban nem sok lehetőséget kapott a milánóiaknál.

Gattuso rendet tart… (Fotó: AFP)
Gattuso rendet tart… (Fotó: AFP)

Volt kölcsönben a Málagánál Spanyolországban, majd a holland PEC Zwolle együttesénél, ám a szurkolók már lemondtak arról, hogy a „csodagyereknek” kikiáltott középpályásból igazi klasszis lesz. Méghozzá leginkább a hozzáállása miatt.

Aztán jött Gattuso.

„Megfenyegettem, hogy kiverem az összes fogát, ha nem fejezi be a kis videói gyártását. Azóta nem csinálja. Ez nem mehetett így tovább, híresebb volt azokról, mint a futballtudásáról. Nagyon sokat beszélgettünk, és látom a fejlődést” – mondta Gattuso csapata sajtótájékoztatóján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik