Milan: Mexes árából futhatja Balotellire - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.01.23. 11:23
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Milan továbbra is szeretné a San Siróba hozni az olasz válogatott Mario Balotellit. Angol sajtóértesülések szerint már „csak" a pénzügyi feltételek megteremtése hiányzik az átigazoláshoz, amit az olasz csapat Philippe Mexes eladásával oldhat meg.

Az angol goal.com-on megjelent hírek szerint egyre közelednek az álláspontok a Milan és Mario Balotelli jelenlegi klubja, a Manchester City között, azonban az anyagiakban még mindig nagy a különbség a két csapat elképzelései között, így az olaszoknak nagyobb összeget kell felszabadítaniuk, ha meg szeretnék szerezni a huszonkét éves csatárt.

Az angol bajnokság második helyén álló manchesteri klub harmincegy millió fontban állapította meg Balotelli árát, amelyhez, úgy tűnik, ragaszkodik, ugyanis a Milan legutóbbi, huszonöt millió fontos ajánlata kevésnek bizonyult az átigazoláshoz.

A megoldás kulcsa az utóbbi hetekben gyengélkedő Philippe Mexes lehet, akinek kivásárlási árával együtt – négymillió font – versenyképes ajánlatot tehet a Milan, és így Balotelli akár még a januári átigazolási szezonban hazatérhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik