HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.04 11:09 Frissítve: 2018.05.04 11:15

Milan: „Még egy ilyen szezont nem engedhet meg magának”

Jorge Mendes sztárügynök sokatmondó nyilatkozatot tett ügyfeléről, André Silváról, akit a Milan 2017 nyarán nagy reményekkel, 38 millió euróért szerződtetett.

HIRDETÉS
André Silva jövője kérdéses a Milannál (Fotó: AFP)

 

A 22 esztendős portugál válogatott támadó első szezonjában a várakozásokon alul teljesített, 39 összecsapáson mindössze tízszer volt eredményes, amellett kiosztott két gólpasszt is. André Silva viszont sem Vincenzo Montella, sem az őt leváltó Gennaro Gattuso irányítása alatt nem tudott alapemberré válni – míg előbbinél inkább Nikola Kalinic, addig utóbbinál egyértelműen a fiatal Patrick Cutrone volt a kezdő támadó.

Kiábrándító produkciója után az olasz sajtó már korábban biztosra vette Silva távozását, amire most ráerősített a portugál menedzsere, Jorge Mendes, aki nincs kibékülve pártfogoltja kevés játéklehetőségével.

„Nincs mese, Silvának játszani kell, főszereplőnek kell lennie ahhoz, hogy újra formába lendülhessen. Nem engedheti meg magának, hogy még egy ilyen szezonja legyen – bizalom nélkül, kételyek között örlődve, ami miatt aztán újabb kritikák érik majd. Az utóbbi időben nyilvánvalónak tűnik, hogy a Milan támadót keres, s valószínűleg venni is fog a nyáron, ami elkeserítő, ha ez ugyanis megtörténik, az Silvának azt jelenti, hogy csökken az esélye a kezdőre, arra, hogy főszereplő lehessen.”

Az itáliai lapok úgy tudják, hogy Mendes és Massimiliano Mirabelli a napokban együtt vacsorázott, ahol Silva jövője volt a téma – a piros-feketék állítólag ragaszkodnak a portugál csatárhoz, így végleg nem valószínű, hogy eladják, ám Silva kölcsönadása szóba jöhet, ez attól függ, hogy a milánói klub a nyáron kit tud igazolni a posztra.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS