HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.04 11:09 Frissítve: 2018.05.04 11:15

Milan: „Még egy ilyen szezont nem engedhet meg magának”

Jorge Mendes sztárügynök sokatmondó nyilatkozatot tett ügyfeléről, André Silváról, akit a Milan 2017 nyarán nagy reményekkel, 38 millió euróért szerződtetett.

André Silva jövője kérdéses a Milannál (Fotó: AFP)

 

A 22 esztendős portugál válogatott támadó első szezonjában a várakozásokon alul teljesített, 39 összecsapáson mindössze tízszer volt eredményes, amellett kiosztott két gólpasszt is. André Silva viszont sem Vincenzo Montella, sem az őt leváltó Gennaro Gattuso irányítása alatt nem tudott alapemberré válni – míg előbbinél inkább Nikola Kalinic, addig utóbbinál egyértelműen a fiatal Patrick Cutrone volt a kezdő támadó.

Kiábrándító produkciója után az olasz sajtó már korábban biztosra vette Silva távozását, amire most ráerősített a portugál menedzsere, Jorge Mendes, aki nincs kibékülve pártfogoltja kevés játéklehetőségével.

„Nincs mese, Silvának játszani kell, főszereplőnek kell lennie ahhoz, hogy újra formába lendülhessen. Nem engedheti meg magának, hogy még egy ilyen szezonja legyen – bizalom nélkül, kételyek között örlődve, ami miatt aztán újabb kritikák érik majd. Az utóbbi időben nyilvánvalónak tűnik, hogy a Milan támadót keres, s valószínűleg venni is fog a nyáron, ami elkeserítő, ha ez ugyanis megtörténik, az Silvának azt jelenti, hogy csökken az esélye a kezdőre, arra, hogy főszereplő lehessen.”

Az itáliai lapok úgy tudják, hogy Mendes és Massimiliano Mirabelli a napokban együtt vacsorázott, ahol Silva jövője volt a téma – a piros-feketék állítólag ragaszkodnak a portugál csatárhoz, így végleg nem valószínű, hogy eladják, ám Silva kölcsönadása szóba jöhet, ez attól függ, hogy a milánói klub a nyáron kit tud igazolni a posztra.

2019.01.16 18:29:47

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Egyetlen találat a dzsiddai olasz Szuperkupa-meccsen, a nagyokat hibázó Milan csak kapufáig jutott.

2019.01.10 13:13:26

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. André Silva a Juventusban, Higuaín Angliában köthet ki, eközben rengeteg fiatallal kacérkodik az Öreg Hölgy.

2018.12.07 19:54:02

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Megfizetett az Inter a kihagyott ziccerekért, a címvédő Mandzukic találatával győzött odahaza.

2018.12.04 00:28:03

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Megtehette volna, hogy elmegy a Real Madridba, hogy minimum kétszer annyit keressen, mint a Romában, de neki első volt a klub. Megmondta, az összes barátnőjét megcsalta, a Romát soha.

2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.