Milan: lecsapnának a Valencia kegyvesztett játékosára

Vágólapra másolva!
2013.10.08. 18:36
Olasz és francia médiaértesülések szerint jó az esély arra, hogy a spanyol Valenciában nemkívánatos személlyé vált francia válogatott labdarúgó, Adil Rami a Milanban folytatja a pályafutását.

A Sky Italia úgy tudja, hogy Rami – aki iránt az orosz Rubin Kazany is érdeklődik – pénteken Olaszországban tárgyal a Milanba szerződéséről.

A körvonalazódó konstrukció keretében a Valencia januárban vásárlási opcióval adná kölcsön Ramit, az eladási árat hétmillió euróban meghatározva – a Milan ezt még szeretné lealkudni ötmillióra.

A francia válogatott védő egy közelmúltbeli nyilatkozatával vívta ki a valenciai vezetők haragját. A spanyol klub azonnal megszabadulna tőle, így elképzelhető, hogy megegyezés esetén Rami napokon belül csatlakozik a Milanhoz – egyelőre csak edzene az olasz csapattal, várván, hogy januárban pályára is léphessen.

Átigazolási hír a Milan háza tájáról még, hogy a klub állítólag érdeklődik a Basel svájci válogatott kapusa, Yann Sommer iránt. A 24 éves kapuvédő 6 millió euróért válthat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik