Milan: Kevin-Prince Boateng az év végéig a csapattal edz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.01. 17:37
Az olasz AC Milan gárdájával tréningezik a Schalke ghánai középpályása, Kevin-Prince Boateng, akire nem számít ugyan a német egyesület, de szerződése jövő nyárig él.

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke még májusban kitette a keretéből a sokszoros ghánai válogatott középpályást, Kevin-Prince Boatenget, de szerződését nem bontotta fel. A nyáron majdnem a Sporting CP-hez igazolt a futballista, de megbukott az orvosi vizsgálatokon, az al-Ittihadnál szintén, és más klubot sem talált magának, pedig hívta még a Vanczák Vilmost foglalkoztató Sion is. még májusban kitette a keretéből a sokszoros ghánai válogatott középpályást, Kevin-Prince Boatenget, de szerződését nem bontotta fel. A nyáron majdnem a Sporting CP-hez igazolt a futballista, de megbukott az orvosi vizsgálatokon, az al-Ittihadnál szintén, és más klubot sem talált magának, pedig hívta még a Vanczák Vilmost foglalkoztató Sion is.

Boatenget a gelsenkircheniek két éve tízmillió euróért vették éppen a Milantól, az olaszok pedig most megengedték a sérült térdével bajlódó labdarúgónak, hogy ez év végéig velük készülhessen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik