Milan: ingyen szereznék meg az Atlético Madrid csékáját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.23. 15:14
null
Godín (balra) három Európai Szuperkupát is elhódított a madridi csapattal (Fotó: AFP)
Sajtóhírek szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Milan érdeklődik az Atlético Madrid csapatkapitánya, Diego Godín iránt, akinek az idény végén lejár a szerződése, így akár ingyen is távozhat.

 

A 32 éves középhátvédnek 2019 nyarán jár le a szerződése az Atlético Madridnál, ami azt jelenti, hogy az idény végén ingyen elmehetne a csapattól, ha addig nem hosszabbítanak vele, így nem meglepő, hogy egyre több pletyka kering a távozásáról. A Corriere dello Sport szerint a Milan már érdeklődik is a játékos iránt.

Diego Godín 2010-ben érkezett az Atlético Madridhoz a Villarrealtól 12 millió euróért. A 124-szeres uruguayi válogatott középhátvéd azóta 365 mérkőzésen lépett pályára a fővárosi klub színeiben, 25 gólt is szerzett, és időközben az együttes csapatkapitányává vált.

Godín – akinek piaci értékét 30 millió euróra becsüli a Transfermarkt – az Atléticóval a 2013–2014-es évadban spanyol bajnok lett, de büszkélkedhet két Európa-liga- és három európai Szuperkupa-győzelemmel is. Ezen felül egy-egy alkalommal a Király-kupát és a spanyol Szuperkupát is elhódította együttesével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik