Milan: hiába hosszabbított, veszélyben Gattuso állása?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.11. 15:15
Olasz sajtóértesülések szerint ha a Serie A-ban szereplő AC Milan labdarúgócsapata lemarad az Európa-ligáról, abban az esetben a klub vezetősége elküldi Gennaro Gattusót.

A piros-feketék két fordulóval a bajnokság vége előtt a 6. helyen állnak a tabellán, ám előnyük csupán egy pont a 7. helyezett Atalantával szemben (amellyel egyébként a hétvégén sorsdöntő találkozót játszanak), de még a Fiorentina is ott van három pontra a Milantól.

Az Olasz Kupa döntőjében elszenvedett4–0-s vereség után a Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy Gattuso vezetőedző talpa alatt annak ellenére felforrósodott a talaj, hogy az olasz szakembernéhány héttel ezelőtt hosszabbította meg a szerződéséta klubbal – a lap azt állítja, hogyha a Milan lecsúszik az Európa-liga-indulást jelentő helyekről (6–7.), akkor az egyesület vezetősége elküldi Gattusót.

Az itáliai média már azt is tudni véli, hogy a Gattuso helyére kiszemelt tréner nem más, mint a Napolit irányító Maurizio Sarri. Noha a szakembernek 2022 nyaráig szerződése van a nápolyiakkal, Sarri szerződésében van egy 8 millió eurós kivásárlási záradék, ám azt még májusban aktiválnia kell annak, aki el akarja csábítani az 59 éves edzőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik