nemzetisport.hu 2017.12.14 21:51 Frissítve: 2017.12.15 08:05

Milan: „Erre nem számítottam” – Donnarumma reagált

A Milan labdarúgócsapatának kapusa, Gianluigi Donnarumma a hivatalos Instagram-oldalán közzétett bejegyzésben tiszta vizet öntött a pohárba, és cáfolta azokat a híreket, miszerint azzal vádolta volna a klubvezetést, hogy nyáron pszichológiai nyomás hatására írta alá új szerződését.

 

 
ÁLL A BÁL, DONNARUMMA LEVELET ÍRT A VEZETŐSÉGNEK?
DONNARUMMA KŐKEMÉNY ÜZENETET KAPOTT, BONUCCI VIGASZTALTA
MINDENT MEGTESZEK, HOGY MEGVÉDJEM ŐT – GATTUSO DONNARUMMÁRÓL
TUDJUK, HONNAN JÖN A ROTHADÁS – MIRABELLI RAIOLÁRÓL

Mint beszámoltunk róla, Gianluigi Donnarumma állítólag levelet írt a Milan vezetőségének, és azt kérte, szüntessék meg szerződését annak ellenére, hogy azt júliusban, hosszas huzavona után meghosszabbította – a késlekedés már akkor is nagy felháborodást keltett, a levél híre után pedig, úgy tűnik, a Milan-szurkolók türelme végleg elfogyott.

A gárda szerdai, Verona elleni mérkőzésén (3–0) Donnarummát a bemelegítés alatt hangosan kifütyülték, valamint egy óriási molinót is kifeszítettek, amelyen ez az üzenet állt: „Morális erőszak, évente hatmillió euró és egy parazita testvér szerződtetése? Távozz, a türelem véget ért.”

Az üzenet – mellyel a kispadon helyet foglaló testvérét, a szintén kapusként bevethető Antonio Donnarummát is célba vették – alaposan megviselte a 18 éves kapust, aki csütörtökön a közösségi oldalán kifejtette álláspontját az üggyel kapcsolatban.

„Rettenetes este volt, erre nem számítottam. Sohasem vádoltam azzal a klubot, hogy pszichológiai nyomás vagy kényszer alá helyezett, hogy írjam alá az új szerződésemet. Előre tekintek, már a következő meccsünk jár a fejemben. Forza, Milan!” – írta Donnarumma az Instagramon.

E' stata una brutta serata e non me l'aspettavo ! Non ho mai detto ne scritto di aver subito violenza morale quando ho firmato il contratto. Nonostante tutto guardo avanti e testa alla prossima partita..forza milan!

79.3k Likes, 6,153 Comments - Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna99) on Instagram: "E' stata una brutta serata e non me l'aspettavo ! Non ho mai detto ne scritto di aver subito..." 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.04.15 20:13:08

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Elképesztő volt a hangulat Rómában a gyepen és a lelátókon is, az iksznek leginkább az Inter örülhet.

2018.04.12 23:13:26

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Néhány hónapja állt csak munkába, de máris zúgott az amilyen sikeréhes, olyan türelmetlen római táborból a »Monchi, takarodj!”« rigmus. Ma már senki sem skandál ilyet. Még szép, hogy nem, hiszen története során a Roma először jutott be a Bajnokok Ligája elődöntőjébe – méghozzá a Barcelona ellen, lefegyverző futballal.

2018.04.04 08:13:10

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

De csak az egy pontnak: nem született gól a remek hangulatú Derby della Madonninán.

2018.03.31 14:36:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az egykori kedvenc gólja miatt nincs góltalansági rekord, de csak ennyi lehet a Milan-vigasz.

2018.03.21 07:05:45

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER, SOMOGYI ZSOLT

„A jó csapatkapitány keveset beszél, inkább hozzáállásával, cselekedeteivel mutat példát.”