HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.14 21:51 Frissítve: 2017.12.15 08:05

Milan: „Erre nem számítottam” – Donnarumma reagált

A Milan labdarúgócsapatának kapusa, Gianluigi Donnarumma a hivatalos Instagram-oldalán közzétett bejegyzésben tiszta vizet öntött a pohárba, és cáfolta azokat a híreket, miszerint azzal vádolta volna a klubvezetést, hogy nyáron pszichológiai nyomás hatására írta alá új szerződését.

HIRDETÉS

 

 
ÁLL A BÁL, DONNARUMMA LEVELET ÍRT A VEZETŐSÉGNEK?
DONNARUMMA KŐKEMÉNY ÜZENETET KAPOTT, BONUCCI VIGASZTALTA
MINDENT MEGTESZEK, HOGY MEGVÉDJEM ŐT – GATTUSO DONNARUMMÁRÓL
TUDJUK, HONNAN JÖN A ROTHADÁS – MIRABELLI RAIOLÁRÓL

Mint beszámoltunk róla, Gianluigi Donnarumma állítólag levelet írt a Milan vezetőségének, és azt kérte, szüntessék meg szerződését annak ellenére, hogy azt júliusban, hosszas huzavona után meghosszabbította – a késlekedés már akkor is nagy felháborodást keltett, a levél híre után pedig, úgy tűnik, a Milan-szurkolók türelme végleg elfogyott.

A gárda szerdai, Verona elleni mérkőzésén (3–0) Donnarummát a bemelegítés alatt hangosan kifütyülték, valamint egy óriási molinót is kifeszítettek, amelyen ez az üzenet állt: „Morális erőszak, évente hatmillió euró és egy parazita testvér szerződtetése? Távozz, a türelem véget ért.”

Az üzenet – mellyel a kispadon helyet foglaló testvérét, a szintén kapusként bevethető Antonio Donnarummát is célba vették – alaposan megviselte a 18 éves kapust, aki csütörtökön a közösségi oldalán kifejtette álláspontját az üggyel kapcsolatban.

„Rettenetes este volt, erre nem számítottam. Sohasem vádoltam azzal a klubot, hogy pszichológiai nyomás vagy kényszer alá helyezett, hogy írjam alá az új szerződésemet. Előre tekintek, már a következő meccsünk jár a fejemben. Forza, Milan!” – írta Donnarumma az Instagramon.

E' stata una brutta serata e non me l'aspettavo ! Non ho mai detto ne scritto di aver subito violenza morale quando ho firmato il contratto. Nonostante tutto guardo avanti e testa alla prossima partita..forza milan!

79.3k Likes, 6,153 Comments - Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna99) on Instagram: "E' stata una brutta serata e non me l'aspettavo ! Non ho mai detto ne scritto di aver subito..." 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.17 22:49:43

Olasz labdarúgás THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Cristiano Ronaldo előtt éppen honfitársa példája lebeghet, azzal a különbséggel, hogy nem halmozná a bajnoki aranyakat és Szuperkupa-sikereket. A Juve BL-diadalával is beérné.

2018.07.17 13:04:05

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. A 240 millió euróról lemondó (!) Ronaldo mellé még Pogba és Marcelo is befuthat.

2018.07.16 17:22:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„A játékosok ilyen korban Katarba vagy Kínába szoktak igazolni, örülök, hogy a Juve megkeresett.”

2018.07.11 00:07:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Jobb aligha történhetett volna az olasz futballal, mint Cristiano Ronaldo érkezése.

2018.06.30 08:43:58

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

Egy focitábor nagyköveteként Budapesten járt a kilencvenes évek népszerű olasz futballistája.

HIRDETÉS
HIRDETÉS