HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.14 21:51 Frissítve: 2017.12.15 08:05

Milan: „Erre nem számítottam” – Donnarumma reagált

A Milan labdarúgócsapatának kapusa, Gianluigi Donnarumma a hivatalos Instagram-oldalán közzétett bejegyzésben tiszta vizet öntött a pohárba, és cáfolta azokat a híreket, miszerint azzal vádolta volna a klubvezetést, hogy nyáron pszichológiai nyomás hatására írta alá új szerződését.

HIRDETÉS

 

 
ÁLL A BÁL, DONNARUMMA LEVELET ÍRT A VEZETŐSÉGNEK?
DONNARUMMA KŐKEMÉNY ÜZENETET KAPOTT, BONUCCI VIGASZTALTA
MINDENT MEGTESZEK, HOGY MEGVÉDJEM ŐT – GATTUSO DONNARUMMÁRÓL
TUDJUK, HONNAN JÖN A ROTHADÁS – MIRABELLI RAIOLÁRÓL

Mint beszámoltunk róla, Gianluigi Donnarumma állítólag levelet írt a Milan vezetőségének, és azt kérte, szüntessék meg szerződését annak ellenére, hogy azt júliusban, hosszas huzavona után meghosszabbította – a késlekedés már akkor is nagy felháborodást keltett, a levél híre után pedig, úgy tűnik, a Milan-szurkolók türelme végleg elfogyott.

A gárda szerdai, Verona elleni mérkőzésén (3–0) Donnarummát a bemelegítés alatt hangosan kifütyülték, valamint egy óriási molinót is kifeszítettek, amelyen ez az üzenet állt: „Morális erőszak, évente hatmillió euró és egy parazita testvér szerződtetése? Távozz, a türelem véget ért.”

Az üzenet – mellyel a kispadon helyet foglaló testvérét, a szintén kapusként bevethető Antonio Donnarummát is célba vették – alaposan megviselte a 18 éves kapust, aki csütörtökön a közösségi oldalán kifejtette álláspontját az üggyel kapcsolatban.

„Rettenetes este volt, erre nem számítottam. Sohasem vádoltam azzal a klubot, hogy pszichológiai nyomás vagy kényszer alá helyezett, hogy írjam alá az új szerződésemet. Előre tekintek, már a következő meccsünk jár a fejemben. Forza, Milan!” – írta Donnarumma az Instagramon.

E' stata una brutta serata e non me l'aspettavo ! Non ho mai detto ne scritto di aver subito violenza morale quando ho firmato il contratto. Nonostante tutto guardo avanti e testa alla prossima partita..forza milan!

79.3k Likes, 6,153 Comments - Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna99) on Instagram: "E' stata una brutta serata e non me l'aspettavo ! Non ho mai detto ne scritto di aver subito..." 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS