Milan: elképesztő ajánlat – 80 millió és játékos a támadóért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 13:58
Itáliai sajtóértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Milan elképesztő üzletet készül nyélbe ütni.

Mint a MilanNews.it írja, a tulajdonosváltáson áteső piros-feketék első számú átigazolási célpontja a nyáron Andrea Belotti, a Torino 23 esztendős olasz válogatott támadója, aki félelmetes szezont tudhat maga mögött, hiszen a 2016–2017-es kiírásban 44 mérkőzésen összesen 31 találatig és hét gólpasszig jutott.Andrea Belotti, a Torino 23 esztendős olasz válogatott támadója, aki félelmetes szezont tudhat maga mögött, hiszen a 2016–2017-es kiírásban 44 mérkőzésen összesen 31 találatig és hét gólpasszig jutott.

A Milan tisztában van vele, hogy a Torino nem adja olcsón az ászát, ennek érdekében az új vezetőség elképesztő ajánlatot készített elő Belottiért – a hírek szerint 80 millió euró mellett a Gianluca Lapadula, M'Baye Niang, Andrea Bertolacci hármasból az egyik játékost is odaadná!

Ha csak az összértéket nézzük, akkor ez az ajánlat közel van a 100 millió euróhoz, de lehet, hogy még ez is kevés lesz ahhoz, hogy a Torino vezetősége belemenjen Belotti eladásába. A britek úgy tudják, hogy az olasz együttes a Chelsea 58 millió eurós ajánlatát már elutasította, és Belotti szerződésében 85 millió eurós kivásárlási záradék szerepel.

Andrea Belotti




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik