Milan: az Anderlechttől érkezett 20 éves középpályás – hivatalos

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.31. 21:23
Egy játékos kölcsönbe érkezett, egy kölcsönből visszatért az AC Milan labdarúgócsapatához a téli átigazolási időszak utolsó napján.

A milánói egylet a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy az idény végéig kölcsönvette az Anderlecht húszéves középpályását, a tízszeres U21-es belga válogatott Alexis Saelemaekerst. Az olasz klubnak nyáron opciós joga lesz az ifjú futballista végleges megvásárlására. Saelemaekers a mostani idényben 16 bajnoki mérkőzésen két gólt szerzett és két gólpasszt adott az Anderlechtben.Alexis Saelemaekerst. Az olasz klubnak nyáron opciós joga lesz az ifjú futballista végleges megvásárlására. Saelemaekers a mostani idényben 16 bajnoki mérkőzésen két gólt szerzett és két gólpasszt adott az Anderlechtben.

AC Milan on Twitter

Official Statement: Alexis Saelemaekers https://t.co/dVWRPgyrjG Comunicato Ufficiale: Alexis Saelemaekers https://t.co/rCHPdu2K7a #SempreMilan



A Milan azt is bejelentette, hogy fél év után visszatért a torinói kölcsönből Diego Laxalt. Az uruguayi balhátvéd visszarendelése összefüggésben állhat azzal, hogy Ricardo Rodríguez a PSV-hez távozott.

AC Milan on Twitter

Official Statement: Diego Laxalt https://t.co/E76UG8I2z0



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik