Milan: Ancelotti lehet a segédedzőm – Montella

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.29. 11:15
A Milant irányító Vincenzo Montella viccesen megjegyezte, hogy a Bayern Münchentől menesztett Carlo Ancelottit szívesen látná csapatánál segédedzői pozícióban.

„Nagyra becsülöm Carlo Ancelottit, az ő edzési módszereit alkalmaztam, amikor elkezdtem ezt a hivatást. Mindig is úgy gondoltam rá, mint egy testvérre. Ha ide szeretne jönni, akkor lehet a segédedzőm, vagy akár én is lehetek az övé” – mondta humorosan Montella, akinek csapata hat fordulót követően négy győzelemmel és két vereséggel a 6. helyet foglalja el jelenleg a bajnokságban. „Nagyra becsülöm Carlo Ancelottit, az ő edzési módszereit alkalmaztam, amikor elkezdtem ezt a hivatást. Mindig is úgy gondoltam rá, mint egy testvérre. Ha ide szeretne jönni, akkor lehet a segédedzőm, vagy akár én is lehetek az övé” – mondta humorosan Montella, akinek csapata hat fordulót követően négy győzelemmel és két vereséggel a 6. helyet foglalja el jelenleg a bajnokságban.

Mint megírtuk, a Paris Saint-Germaintől elszenvedett 3–0-s vereséget követően a Bayern München azonnali hatállyal menesztette Carlo Ancelottit. Az 58 éves, háromszoros BL-győztes olasz szakembernek ez volt a második megkezdett szezonja a müncheniek kispadján, az elsőben bajnoki címet nyert a klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik