Milan: Allegri szerint túl sok hibát követ el a csapat

Vágólapra másolva!
2012.11.18. 12:09
Kettő kettes döntetlennel zárult a Napoli–Milan találkozó az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján. Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője szerint csapata túl sok hibát követett el. Walter Mazzarri, a nápolyi együttes trénere úgy véli, elvesztettek két pontot.

„Még mindig túl sok hibát vétünk. A második félidőben több olyan szituáció volt, melyeknél a hibáinkat kihasználhatta volna a Napoli és eldönthette volna a találkozót – mondta a mérkőzést követően Massimiliano Allegri. – Fel kell nőnünk, nem szabad ilyen egyéni hibákat elkövetnünk. A döntetlen igazságos eredmény abban a tekintetben, hogy milyen intenzitással játszottunk."Massimiliano Allegri. – Fel kell nőnünk, nem szabad ilyen egyéni hibákat elkövetnünk. A döntetlen igazságos eredmény abban a tekintetben, hogy milyen intenzitással játszottunk."

Walter Mazzarri, a Napoli vezetőedzője szerint elveszítettek két pontot, sőt, akár ki is kaphattak volna a piros-feketéktől.

„Ha egy csapat megszerzi a vezetést, majd kihagyja a helyzeteit, akkor egy olyan csapat ellen, mint a Milan, könnyen végezhet döntetlenre – mondta Walter Mazzarri. – Szégyen, ki is kaphattunk volna. Irányítanunk kellett volna a játékot, ehelyett gyorsan elrugdostuk a szabadrúgásokat. Jobban kontrázhattunk volna, ehelyett elveszítettünk két pontot."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik