Milan: a szurkolók személyesen találkoznának Berlusconival

Vágólapra másolva!
2015.03.25. 12:06
null
A Milan szurkolói személyesen találkoznának Berlusconival (Fotó: cloudfront.net)
Amint arról korábban beszámoltunk, a Curva Sud szurkolói csoport a Cagliari elleni, 3–1-re megnyert összecsapás előtt bojkottra buzdította a Serie A-ban szereplő Milan rajongóit. A drukkerek elmondták, személyesen szeretnének egyeztetni Silvio Berlusconival.

A bojkott értelmében a szurkolók nem látogatnak ki a Milan mérkőzéseire, és különféle termékeket sem vásárolnak a jövőben – így fejezve ki elégedetlenségüket.

A Curva Sud szurkolói csoport képviselői azóta elmondták, személyesen szeretnének találkozni Silvio Belusconi tulajdonossal, valamint lányával, Barbara Berlusconival, aki egyre nagyobb szerepet kap a klub életében.

„Szeretnénk találkozóra hívni Silvio Berlusconi elnököt és lányát, Barbarát – mondta Giancarlo Capelli, a Curva Sud vezetője az ANSA hírügynökségnek. – Küldtünk egy üzenetet, most várjuk az elnök úr válaszát, amit reméljük még a Sampdoria elleni mérkőzés előtt megkapunk, különben folytatjuk a tiltakozást.”

A hírek szerint a szurkolói csoport elsősorban Adriani Galliani vezérigazgatóra dühös, és szorgalmazná a szakember leváltását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik