Milan: „A Real Madridnál csináltam néhány hülyeséget”

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.26. 13:15
null
Theo Hernández csinált néhány butaságot, de már a Milanra koncentrál (Fotó: AFP)
Az AC Milan balhátvédje, Theo Hernández a La Gazzetta dello Sportnak adott interjút, amelyben többek között a Real Madridnál töltött időszakáról is mesélt.


„Rengetegen támadtak, nagyon sok kritikát kaptam. Én is csináltam néhány hülyeséget, de érettebb ember lett belőlem. Szórakoztató, de nyugodt embernek tartom magam, sok időt töltök otthon a kutyámmal, vagy teniszt nézek a televízióban” – mondta a Real Madridnál töltött időszakáról Hernández.

A játékos arról is beszélt, hogy a Milan korábbi legendás játékosa, Paolo Maldini technikai igazgató győzte meg arról, hogy költözzön Lombardiába.

„Megtiszteltetés, hogy ő hívott, hiszen történelmet írt a futballban. Nagyon meggyőző volt, nem gondolkodtam sokáig az ajánlaton.”

Hernández a vezetőedzővel, Stefano Piolival való kapcsolatáról is mesélt.

„Nem beszél spanyolul, még én sem beszélek jól olaszul, mégis megértjük egymást.”

A 22 éves francia játékos korábban az Atlético Madridban is játszott, a „matracosok” egyszer kölcsönadták az Alavésnek. Végül 2017-ben került a Real Madridhoz, ahol nem termett számára sok babér: mindössze 23 meccsen léphetett pályára, a 2018–2019-es idényben kölcsön is adták a Real Sociedadnak. 2019 nyarán távozott a spanyol fővárosból, és meg sem állt Milánóig.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik