Milan: a Barcelona és az Atlético Madrid védője is kiszemelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.02. 11:01
Olasz és spanyol sajtóértesülések szerint a Milan az Atlético Madrid belső védőjét, Diego Godínt és a Barcelona jobbhátvédjét, Aleix Vidalt is szeretné megszerezni.

A milánói egyesület a tervek szerint rövid időn belül kínai kézbe kerül, az adásvételi szerződés aláírása után pedig kinyílhatna a pénzcsap, hiszen az új tulajdonos jelentős összeget sem sajnálna elkölteni a csapat megerősítésére.

Olasz sajtóhírek szerint a Milan elsősorban egy tapasztalt középhátvédet szeretne szerződtetni, aki a pályán és azon kívül is sokat segíthetne a hasonló poszton bevethető, nagy jövő előtt álló Alessio Romagnolinak.

Az egyik kiszemelt a Real Madrid játékosa, Pepe, aki – jelen állás szerint – a jövő nyáron szabadon igazolhatóvá válik, míg a másik célpont az Atlético Madridot erősítő Diego Godín, akiért a Milan állítólag 30 millió eurót is kifizetne, ám egyáltalán nem biztos, hogy a „matracosok” elengedik.

A Sky Sports értesülései szerint a piros-feketék a Barcelona jobbhátvédjét, Aleix Vidalt is szívesen látnák a soraikban. Az egyszeres spanyol válogatott labdarúgó távozására akár már januárban reális esély mutatkozhat, hiszen a katalánoknál nincsenek vele megelégedve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik