Balotelli 48 órán belül aláírhat a Man. Cityhez

Vágólapra másolva!
2010.07.19. 12:58
null
Balotelli (balra) biztosan távozik (Fotó: Action Images)
Újabb nagy halat foghat Roberto Mancini együttese, Jerome Boateng, Yaya Touré és David Silva után az Inter tehetsége, Mario Balotelli csatlakozhat a már amúgy is erős Manchester Cityhez.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a 19 éves olasz Balotellit klubja 35 millió euró ellenében elengedi. A hírek szerint Balotelli ötéves szerződést ír alá, és akár 25 millió eurót kereshet ez idő alatt.

Az Inter korábban elutasította a City 25 millió eurós ajánlatát, ezért a manchesteriek 10 millió euróval növelték az összeget, amit az Inter elnöke, Massimo Moratti el is fogadott. A tárgyalások már előre haladott állapotban vannak, olyannyira, hogy az átigazolás akár már szerdán hivatalos lehet.

Raiola nyilatkozatában nem cáfolta a Manchester City érdeklődését, ugyanakkor bejelentette, hogy ügyfele biztosan távozik Milánóból, de nem fognak elhamarkodott döntést hozni.

Szavaiból arra lehet következtetni, hogy még más csapatok ajánlatát is várják, a pletykák szerint ez a Chelsea vagy a Manchester United lehet. Raiola nem akart konkrétumokat említeni a sajtónak.

„Nem akarok többet mondani Balotelli ügyéről, de az ajtó nyitva áll, az én munkám, hogy ajánlatokat hallgassak meg. Melyik klub érdeklődik a leginkább? Nem mondhatom meg, nem az én dolgom ezt bejelenteni" – nyilatkozta Raiola a Sky Sport Italiának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik