Légiósok: Novothny kezdett, kis híján újabb gólt szerzett

Vágólapra másolva!
2015.01.11. 15:53
Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (Lega Pro, A-csoport) 20. fordulójában a Novothny Somát a kezdőben tudó FC Südtirol 2–0-ra legyőzte a Comót.

Mint arról beszámoltunk, a Napoli magyar támadója a januári átgazolási szezonban szerződött kölcsönbe a Südtirolhoz. A szezon első felét a – szintén harmadosztályú – Mantovánál töltötte, amelynél 13 mérkőzésen 475 perc alatt egyetlen gólt sem szerzett, új együttesében viszont 39 is elég volt a duplázáshoz.Napoli magyar támadója a januári átgazolási szezonban szerződött kölcsönbe a Südtirolhoz. A szezon első felét a – szintén harmadosztályú – Mantovánál töltötte, amelynél 13 mérkőzésen 475 perc alatt egyetlen gólt sem szerzett, új együttesében viszont 39 is elég volt a duplázáshoz.

Novothny a Como elleni bajnokin is a kezdőben kapott helyet, s klubja hivatalos honlapjának beszámolója szerint kis híján újra megzörgette a hálót 1–0-s állásnál, ám közeli fejesét blokkolni tudta a vendégek gólvonalon álló védője az 56. percben.

A magyar játékost tíz perccel később lecserélték, társai pedig kialakították a 2–0-s végeredményt. A Südtirol ezzel a sikerrel feljött az A-csoport tabellájának hetedik helyére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik