Lazio: kettős gyilkosággal vádolják a brazil apját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.13. 17:56
Sokkoló és tragikus történet látott napvilágot a dél-amerikai sajtóban. Felipe Anderson, a Lazio brazil támadójának apja két ember halála miatt felelhet a törvény előtt egy autós ámokfutást követően.

A 2014–2015-ös szezonban Felipe Anderson nem csak a Lazio, de az egész Serie A egyik legfényesebben ragyogó csillaga, legutóbbi öt olasz bajnoki mérkőzésén 10 gólban vállalt aktív szerepet (5 gól és 5 gólpassz). Ezúttal teljesen más megvilágításban tűnt fel a neve az újságok hasábjain.Felipe Anderson nem csak a Lazio, de az egész Serie A egyik legfényesebben ragyogó csillaga, legutóbbi öt olasz bajnoki mérkőzésén 10 gólban vállalt aktív szerepet (5 gól és 5 gólpassz). Ezúttal teljesen más megvilágításban tűnt fel a neve az újságok hasábjain.

Sebastiao Tomé Gomest, Anderson 51 éves apját kettős emberölés vádjával tartóztatták le Brazíliában. A beszámolók szerint Gomes egy 30 éves, motorral menekülő férfit üldözött, korábbi szeretőjének férjét.

A hajtóvadászat tragédiába torkollott, az üldözött férfi motorja és Gomes autója egy ház falának csapódott és át is törte azt. A házban a motorral menekülő férfi felesége tartózkodott és a becsapódás következtében életét vesztette. Gomes megpróbált elmenekülni a helyszínről, a rendőrök később elfogták.

(Forrás: 101greatgoals)
(Forrás: 101greatgoals)

(Forrás: 101greatgoals)
(Forrás: 101greatgoals)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik