HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.02.01 09:58 Frissítve: 2019.02.01 10:55

Képek: miatta van válságban C. Ronaldo kapcsolata?

Már ha egyáltalán válságban van… A nemzetközi bulvárlapok ugyanis arról cikkeznek az utóbbi napokban, hogy megromlott Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez kapcsolata.

 

Georgina Rodríguez egy ideje nem hordja a jegygyűrűjét, illetve a 25. születésnapját is Buenos Airesben ünnepelte néhány nappal ezelőtt – Cristiano Ronaldo nélkül. A Juventus sztárja egy Instagram-posztban köszöntötte fel kedvesét: „Boldog születésnapot a leggyönyörűbb nőnek, akit Isten az útjaimba sodort.”

Egy harmadik személy lehet a dologban?

A 34 éves modell, Manuela Ferrera még novemberben fogalmazott úgy, hogy egy közös ismerősük által kezdtek el beszélgetni a portugál labdarúgóval. Erről mi is beszámoltunk akkor: „Azt mondta nekem, hogy gyönyörű vagyok. Nagyon hízelgő volt ezt egy olyan férfitől hallani, akit mindig csinos lányok vesznek körül. Ő az én férfiideálom” – idézi Manuela Ferrera Diva e Donna magazinnak adott nyilatkozatát a Marca.

A Correio da Manha nevű újság úgy tudja, Georgina Rodríguez dühös lett az ügy hallatán, bár Ronaldo azt mondta neki, hogy az olasz hölgy vette fel vele a kapcsolatot.

Cristiano Ronaldo három hónappal ezelőtt jegyezte el kedvesét, akivel már egy közös gyermekük is született.

Nincs könnyű időszaka a hamarosan 34 éves támadónak, hiszen másfél héttel ezelőtt bíróságon járt, elfogadta a felfüggesztett börtönbüntetést az adócsalási ügyével kapcsolatban.

Januárban ráadásul a nyomozó hatóságok DNS-mintát kértek tőle a nemierőszak-váddal kapcsolatban.

Ami a pályán nyújtott teljesítményét illeti, továbbra is jó formában futballozik, januárban hat gólt szerzett a Serie A-ban, két nappal ezelőtt viszont kiesett a Juventusszal az Olasz Kupából.

#me#goodnight

2,733 Likes, 87 Comments - Manuela Ferrera (@ferrera_manuela) on Instagram: "#me#goodnight"


Finalmente il nuovo anno è iniziato .. buon #2019 a tutti voi#me @formen_calendario #gennaio #happynewyear2019 #bodybuilding #bodymotivation #woman#model#friends #enjoy#tbt#love#wcw#fitnessmotivation#photography #photographer @enricoricciardiph #mua @ladydiabolika_official #skin #makeup by @maccosmeticsitalia @maccosmetics #shooting #italiangirl #italy #beautiful#goodmorning

1,671 Likes, 55 Comments - Manuela Ferrera (@ferrera_manuela) on Instagram: "Finalmente il nuovo anno è iniziato .. buon #2019 a tutti voi #me @formen_calendario #gennaio..."


 

#me#body#legs#fitnessmotivation#fitnessmodel#backstage @tikitaka_italia1 #dress @hotmiamistyles #shine#beauty#smile#beautiful#tbt#love#life#tikitaka #shoes @louboutinworld #fitnessgirl #fit#girls#brunette

3,503 Likes, 117 Comments - Manuela Ferrera (@ferrera_manuela) on Instagram: "#me#body#legs#fitnessmotivation#fitnessmodel#backstage @tikitaka_italia1 #dress @hotmiamistyles..." 

2019.02.16 12:15:11

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az új Tottinak kikiáltott Nicolo Zaniolo nem nézi jó szemmel anyukája Instagramra feltöltött szelfijeit... – FOTÓK!

2019.02.06 17:33:53

Olasz labdarúgás FARKAS MÁTÉ

CR-mezekért sorban álló távol-keleti turisták, Kolarov-botrány és Sousa-pletyka – római vakáción.

2019.01.30 09:28:49

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. Jók az esélyek, de jöhetnek még riválisok mindkettejük mellé az utolsó napon is.

2019.01.28 10:56:25

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. Borzalmasan nagy a Spalletti-Marotta lista, Madridból és Manchesterből sort vennének.

2019.01.22 23:35:24

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Rács mögé persze senki sem került.