Képek: miatta van válságban C. Ronaldo kapcsolata?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.01. 09:58
Már ha egyáltalán válságban van… A nemzetközi bulvárlapok ugyanis arról cikkeznek az utóbbi napokban, hogy megromlott Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez kapcsolata.

Georgina Rodríguez egy ideje nem hordja a jegygyűrűjét, illetve a 25. születésnapját is Buenos Airesben ünnepelte néhány nappal ezelőtt – Cristiano Ronaldo nélkül. A Juventus sztárja egy Instagram-posztban köszöntötte fel kedvesét: „Boldog születésnapot a leggyönyörűbb nőnek, akit Isten az útjaimba sodort.”„Boldog születésnapot a leggyönyörűbb nőnek, akit Isten az útjaimba sodort.”

Egy harmadik személy lehet a dologban?

A 34 éves modell, Manuela Ferrera még novemberben fogalmazott úgy, hogy egy közös ismerősük által kezdtek el beszélgetni a portugál labdarúgóval. Erről mi is beszámoltunk akkor: „Azt mondta nekem, hogy gyönyörű vagyok. Nagyon hízelgő volt ezt egy olyan férfitől hallani, akit mindig csinos lányok vesznek körül. Ő az én férfiideálom” – idézi Manuela Ferrera Diva e Donna magazinnak adott nyilatkozatát a Marca.

A Correio da Manha nevű újság úgy tudja, Georgina Rodríguez dühös lett az ügy hallatán, bár Ronaldo azt mondta neki, hogy az olasz hölgy vette fel vele a kapcsolatot.

Cristiano Ronaldo három hónappal ezelőtt jegyezte el kedvesét, akivel már egy közös gyermekük is született.

Nincs könnyű időszaka a hamarosan 34 éves támadónak, hiszen másfél héttel ezelőtt bíróságon járt, elfogadta a felfüggesztett börtönbüntetést az adócsalási ügyével kapcsolatban.

Januárban ráadásul a nyomozó hatóságok DNS-mintát kértek tőle a nemierőszak-váddal kapcsolatban.

Ami a pályán nyújtott teljesítményét illeti, továbbra is jó formában futballozik, januárban hat gólt szerzett a Serie A-ban, két nappal ezelőtt viszont kiesett a Juventusszal az Olasz Kupából.

#me#goodnight

2,733 Likes, 87 Comments - Manuela Ferrera (@ferrera_manuela) on Instagram: "#me#goodnight"



 

#me#body#legs#fitnessmotivation#fitnessmodel#backstage @tikitaka_italia1 #dress @hotmiamistyles #shine#beauty#smile#beautiful#tbt#love#life#tikitaka #shoes @louboutinworld #fitnessgirl #fit#girls#brunette

3,503 Likes, 117 Comments - Manuela Ferrera (@ferrera_manuela) on Instagram: "#me#body#legs#fitnessmotivation#fitnessmodel#backstage @tikitaka_italia1 #dress @hotmiamistyles..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik