nemzetisport.hu 2019.02.01 09:58 Frissítve: 2019.02.01 10:55

Képek: miatta van válságban C. Ronaldo kapcsolata?

Már ha egyáltalán válságban van… A nemzetközi bulvárlapok ugyanis arról cikkeznek az utóbbi napokban, hogy megromlott Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez kapcsolata.

 

Georgina Rodríguez egy ideje nem hordja a jegygyűrűjét, illetve a 25. születésnapját is Buenos Airesben ünnepelte néhány nappal ezelőtt – Cristiano Ronaldo nélkül. A Juventus sztárja egy Instagram-posztban köszöntötte fel kedvesét: „Boldog születésnapot a leggyönyörűbb nőnek, akit Isten az útjaimba sodort.”

Egy harmadik személy lehet a dologban?

A 34 éves modell, Manuela Ferrera még novemberben fogalmazott úgy, hogy egy közös ismerősük által kezdtek el beszélgetni a portugál labdarúgóval. Erről mi is beszámoltunk akkor: „Azt mondta nekem, hogy gyönyörű vagyok. Nagyon hízelgő volt ezt egy olyan férfitől hallani, akit mindig csinos lányok vesznek körül. Ő az én férfiideálom” – idézi Manuela Ferrera Diva e Donna magazinnak adott nyilatkozatát a Marca.

A Correio da Manha nevű újság úgy tudja, Georgina Rodríguez dühös lett az ügy hallatán, bár Ronaldo azt mondta neki, hogy az olasz hölgy vette fel vele a kapcsolatot.

Cristiano Ronaldo három hónappal ezelőtt jegyezte el kedvesét, akivel már egy közös gyermekük is született.

Nincs könnyű időszaka a hamarosan 34 éves támadónak, hiszen másfél héttel ezelőtt bíróságon járt, elfogadta a felfüggesztett börtönbüntetést az adócsalási ügyével kapcsolatban.

Januárban ráadásul a nyomozó hatóságok DNS-mintát kértek tőle a nemierőszak-váddal kapcsolatban.

Ami a pályán nyújtott teljesítményét illeti, továbbra is jó formában futballozik, januárban hat gólt szerzett a Serie A-ban, két nappal ezelőtt viszont kiesett a Juventusszal az Olasz Kupából.

#me#goodnight

2,733 Likes, 87 Comments - Manuela Ferrera (@ferrera_manuela) on Instagram: "#me#goodnight"


Finalmente il nuovo anno è iniziato .. buon #2019 a tutti voi#me @formen_calendario #gennaio #happynewyear2019 #bodybuilding #bodymotivation #woman#model#friends #enjoy#tbt#love#wcw#fitnessmotivation#photography #photographer @enricoricciardiph #mua @ladydiabolika_official #skin #makeup by @maccosmeticsitalia @maccosmetics #shooting #italiangirl #italy #beautiful#goodmorning

1,671 Likes, 55 Comments - Manuela Ferrera (@ferrera_manuela) on Instagram: "Finalmente il nuovo anno è iniziato .. buon #2019 a tutti voi #me @formen_calendario #gennaio..."


 

#me#body#legs#fitnessmotivation#fitnessmodel#backstage @tikitaka_italia1 #dress @hotmiamistyles #shine#beauty#smile#beautiful#tbt#love#life#tikitaka #shoes @louboutinworld #fitnessgirl #fit#girls#brunette

3,503 Likes, 117 Comments - Manuela Ferrera (@ferrera_manuela) on Instagram: "#me#body#legs#fitnessmotivation#fitnessmodel#backstage @tikitaka_italia1 #dress @hotmiamistyles..." 

2019.09.14 13:03:49

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nagyon készültek a rangadóra a firenzeiek, akik az első félidőben több ziccert is elhibáztak, a vége 0–0 lett.

2019.09.01 16:56:00

Olasz labdarúgás R. GY.

Hat kapufát láttunk a Lazio és a Roma rangadóján, gólból viszont csak kettőt, így lett iksz.

2019.08.27 14:22:38

Olasz labdarúgás B. L.

A 66. perc után óriási feltámadást mutatott be a kihívó, de Koulibaly a 92. percben öngólt vétett.

2019.08.28 15:54:06

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2019. Serie A, csapatról csapatra: a legfontosabb és lehetséges érkezők, a legjobb tizenegyek.

2019.08.26 21:26:34

Olasz labdarúgás BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. A Juventusnál, nem megkerülve a konfliktusokat előre menekülnek, reményeik szerint Európa legtetejére. Arról, hogy a cél szentesíti-e az eszközt, a vélemények megoszlanak.