Kép: Trump lánya szentnek hitte a Lazio-legendát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.26. 11:21
A héten Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke látogatást tett Ferenc pápánál Vatikánban. Az amerikai elnököt lánya, Ivanka Trump és annak kedvese, Jared Kushner is elkísérte a katolikus egyházfőhöz. Ha pedig már arra jártak, egy romantikus vacsorát is beiktattak a programba, méghozzá Rómában.

 

Az olasz főváros egyik legelőkelőbb éttermében töltötte az este egy részét Ivanka Trump és Jared Kushner szerdán. Az asztalon volt minden, mi szem-szájnak ingere, így pizza, tészta és természetesen bor is.

De nemcsak az asztalon voltak igazi olasz értékek, hanem a falon is. Az egyik képen egy Giorgio Chinagliát ábrázoló fotó látható az étteremben, a vendéglő tulajdonosa pedig elárulta, hogy Ivanka Trump megkérdezte őt, melyik szent látható a képen. „Ő nem szent, hanem a Lazio egyik óriási bajnoka” – érkezett a válasz.

Chinaglia egyébként a Lazio történetének egyik legkiválóbb támadója volt. 209 bajnoki mérkőzésen 98 gólt szerzett a klub színeiben, a szurkolók odavoltak érte. 2012-ben, 65 évesen hunyt el. Játszott az Egyesült Államokban is. Nem kizárt, hogy ott szentként írta be magát a történelemkönyvbe… Mondjuk, igaz, ami igaz, Amerikában, a New York Cosmosban 234 meccsen 231 gólt szerzett!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik