Juventus: Tudjuk, hogy a Barca Pogbát akarja - Nedved

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.02. 08:15
Pavel Nedved, a Juventus labdarúgócsapatának sportigazgatója szerint a Barcelona aktívan érdeklődik Paul Pogba iránt, de a torinói klub vezetősége bízik benne, hogy a francia válogatott középpályás még sokáig a „zebrákat” erősíti.

„Tudjuk, hogy a Barcelona és több más klub is akarja Pogbát, de szerződés köti hozzánk – idézi Nedvedet az El Mundo Deportivo. – Paul fantasztikus labdarúgó, hiánya igencsak érződik a csapatunk játékán. Szerencsére számos minőségi labdarúgónk van, akik pontosan tudják, hogy miként pótolják őt.” Nedvedet az El Mundo Deportivo. – Paul fantasztikus labdarúgó, hiánya igencsak érződik a csapatunk játékán. Szerencsére számos minőségi labdarúgónk van, akik pontosan tudják, hogy miként pótolják őt.”

„A Barcelona Európa legjobb klubja a Bayern mellett, ez a két csapat a Bajnokok Ligája idei favoritja. Nem akarunk találkozni velük, minél messzebb elkerüljük őket, annál jobb. Elképesztő futballt játszanak, nagy hatékonysággal. Bár a Real Madrid már nem ugyanaz, mint tavaly volt, nem szabad lebecsülni, sok minden változhat a következő hónapokban.”

Korábban beszámoltunk arról, hogy Giuseppe Marotta, az olasz bajnoki címvédő Juventus sportigazgatója szerint a transfermarkt.de szerint 50 millió euróra becsült Pogba kezében van a döntés: ha távozni akar, nem állnak útjába. Mino Raiola, a játékos ügynöke szerint mindenesetre nem a Real Madrid lesz a következő állomás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik