Juventus: Trezeguet marad, de jövőre Henry társa lehet New Yorkban

Vágólapra másolva!
2010.07.22. 17:26
Ügynöke szerint David Trezeguet a következő idényben is az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Juventus játékosa lesz, de van ajánlata New Yorkból, és elképzelhető, hogy jövőre újra együtt játszik majd egykori monacói csatártársával, Thierry Henryval.

Ügynöke szerint David Trezeguet kitölti egy évig érvényes szerződését a Juventusnál, mert egyfelől jól érzi magát Torinóban, másfelől edzője, Luigi Delneri számít rá, ám a jövő nyáron elképzelhető a váltás, így az is, hogy Trezegol a tengerentúlra szerződik.

„Davidnak számos ajánlata van, például kapott egyet New Yorkból, ahol újra együtt játszhatna Thierry Henryval" – mondta Antonio Caliendo a Radio Monte Carlónak, utalva arra, hogy Trezeguet és Henry annak idején a Monacóban együtt tette meg az első lépéseket a profi futballban.

Az esetleges válogatottbeli visszatérést illetően Caliendo a következőket mondta: „Mindenki tisztában van azzal, hogy Domenech és David között voltak nézeteltérések. Hogy mi lesz a jövőben, arról David majd a megfelelő pillanatban meghozza a döntését."

A 2000-es Európa-bajnokságon aranyérmet érő aranygólt szerző, világbajnok Trezeguet 71-szer szerepelt eddig a válogatottban, ám 2008 márciusa óta egyszer sem. A Raymond Domenechet váltó Laurent Blanc, a francia válogatott új szövetségi kapitánya a jövő héten hirdet keretet a Norvégia elleni felkészülési mérkőzésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik