Juventus: tiszteletlenséggel vádolja Pogba az MU-t

Vágólapra másolva!
2014.05.02. 09:51
Paul Pogba, az olasz élvonalbeli Juventus labdarúgója tiszteletlenséggel vádolja korábbi klubját, a Manchester Unitedet. A 21 éves francia középpályás 2012 nyarán nem hosszabbított szerződést az angol csapattal, így ingyen a torinóiakhoz igazolt.

„Kihagytak a csapatból, mert azt mondták, hogy el akartam menni. Ez tiszteletlenség. Talán eszükbe sem jutott, hogy hibáztak. Az MU nagy klub, de magadra is kell gondolnod. Játszanod kell, az edző meg is ígérte ezt nekem, de nem kaptam lehetőséget. Egyedül edzettem, azt mondták, menjek konditerembe, de én azt feleltem, hogy futballista vagyok, nem atléta” – mondta a BBC-nek Paul Pogba a Manchester Uniteddel kapcsolatban.Paul Pogba a Manchester Uniteddel kapcsolatban.

A klub korábbi menedzsere, Sir Alex Ferguson az MUTV-nek akkoriban elmondta, „nem bánja”, hogy Pogba elmegy, mivel nem tisztelte a klubot.

A francia válogatott középpályás első szezonjában bajnok lett a Juventusszal, és a mostani idényben is közel áll ehhez. Pogba 60 bajnokin 12 gólt szerzett a torinóiaknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik