Juventus: Téveznek honvágya van; Cavani vagy Higuaín jöhet?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.08. 07:34
A Corriere dello Sport címlaptörténetben számol be róla, hogy Carlos Tévez távozik a Juventustól. Az olasz lap híre szerint a Bajnokok Ligája-döntős argentin csatárnak honvágya van, ezért a klub egyes vezetői biztosak benne, hogy a játékos visszatér hazájába.

Az Apacs becenévre hallgató csatárnak 2016-ig szól a szerződése a torinóiaknál, de a Corriere szerint jó esély van rá, hogy egy esztendővel korábban elválnak a felek útjai. Mindenesetre döntés állítólag gyorsan várható az ügyben, mert a klub számára sürgető a kapcsolat rendezése.

A római lap már ír a lehetséges érkezőkről is, mert Tévez távozása esetén az érkező Paulo Dybala (Palermo) mellett Massimiliano Allegrinek mindenképp szüksége van még egy csatárra. A Corriere szerint a Juventus elsődleges célpontja Edinson Cavani, ám a Paris Saint-Germain támadójának megvásárlása nem olcsó mulatság, mellette az Atlético Madrid horvát ékét, Mario Mandzukicot említi az újság, de más olasz források szerint Gonzalo Higuaín is „képben van”.

Eközben Andrea Pirlo, aki a döntő előtt azt nyilatkozta, ha nyer a Juventus, akkor egy évvel szerződése lejárta előtt távozik a klubtól, és külföldön folytatja pályafutását, tagadta, hogy a vesztes BL-döntő utáni könnyei a búcsúnak szólnak.

„Hogy a könnyeim tegnap este a távozást jelentik? Nem, azok pusztán a Bajnokok Ligája-döntő elvesztéséről szólnak, mert nem biztos, hogy a győzelem számomra még egyszer ilyen elérhető távolságba kerül” – nyilatkozta Pirlo az újságíróknak azt követően, hogy megérkezett a válogatott covercianói edzőtáborába, ahol a squadra azzurra a horvátok elleni pénteki, spliti Európa-bajnoki selejtezőre készül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik