Serie A: Vitt volna a Chelsea, de a Milan nem engedett el - Pirlo

Vágólapra másolva!
2012.11.19. 13:20
Andrea Pirlo, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus középpályása a Daily Mailnek elmondta: 2009-ben kis híján a Chelsea-hez igazolt, ám akkori klubja, az AC Milan nem hagyta, hogy a londoni együtteshez szerződjön.

„A Milan nem engedett el – utalt a 2009-es esetre Andrea Pirlo. – Carlo Ancelottival nagyon jó a kapcsolatom, amikor a Chelsea edzője lett, akkor is sokat beszélgettünk. Már tárgyaltam a Chelsea-vel átigazolásommal kapcsolatban, ám a Milan végül nem ment bele ebbe, ezért maradtam. Egy új tapasztalat lett volna, aminek nagyon örültem volna, ám sajnos nem valósult meg."Andrea Pirlo. – Carlo Ancelottival nagyon jó a kapcsolatom, amikor a Chelsea edzője lett, akkor is sokat beszélgettünk. Már tárgyaltam a Chelsea-vel átigazolásommal kapcsolatban, ám a Milan végül nem ment bele ebbe, ezért maradtam. Egy új tapasztalat lett volna, aminek nagyon örültem volna, ám sajnos nem valósult meg."

A 33 éves karmester nem zárja ki, hogy a jövőben a Premier League-be igazol. Jelenlegi szerződése két év múlva jár le a Juventusnál.

„Talán ki tudja? Nem tudom, mit hoz a jövő. Még két évig él a szerződésem a Juventusszal. Nagyon szeretem az angol futballt, sok jó csapat van a Premier League-ben. Agresszív játék van, ami nagyon szórakoztató, nem lenne gondom vele, hogy felvegyem a ritmust" – tette hozzá Pirlo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik