Juventus: nem csak Buffon távozása vehető biztosra – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.21. 18:34
null
Lichtsteiner (balra) hamarosan talán másképp is integethet (Fotó: AFP)
A Corriere di Torino értesülései szerint mindössze egy játékos van a visszavonuló Gianluigi Buffonon kívül, akinek szerződése a szezon végén lejár, és nem sok az esély annak meghosszabbítására.

A Juventus több játékosának is rövidesen lejár a szerződése. Azt már egy ideje tudni lehet, hogy Gianluigi Buffon befejezi a pályafutását a szezon végén, de jelenleg úgy tűnik, hogy lesz még egy futballista, aki búcsút int a „zebráknak".

Stephan Lichtsteiner távozása ugyanis egyre valószínűbb. Sőt, akár az is elképzelhető, hogy a svájci már a télen elhagyja a Juvét. UgyanakkorGiorgio Chiellini,Andrea Barzagli és a harmadik számú kapus,Carlo Pinsoglioszerződéshosszabbítására a torinói lap szerint hamarosan sor kerülhet.

Igaz, arra is van még esély, hogy Kwadwo Asamoah szintén távozik a klubtól. Őt korábban szóba hozták a Galatasarayjal, sőt, ő maga is elmondta, mennyire szívesen igazolna a török klubhoz, ám ez végül nem valósult meg. A ghánai akkor kifejtette, hogy gondolkodik a maradáson, de egyik célja továbbra is, hogy a jövőben a Galatában játszhasson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik