HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.03.04 15:18 Frissítve: 2014.04.14 01:13

Juventus: Mindent a Fiorentinának köszönhetek - Felipe Melo

A Juventus szombaton a Fiorentina otthonába látogat, így Felipe Melo, ha csak egy mérkőzés erejéig is, de visszatér Firenzébe. A brazil középpályás tavaly nyáron igazolt 19.8 millió euró ellenében a toszkán klubtól a Juventushoz.

HIRDETÉS

Visszatérő kérdés ilyen esetekben, hogy milyen gólörömöt mutatna be az adott játékos, ha betalálna korábbi csapata kapujába. Nos, Felipe Melo nem keresi magának a bajt.

„Különleges dolog jár a fejemben. Az utóbbi napokban felkerült a cipőmre a három gyermekem neve, így ha sikerülne mattolnom Freyt, akkor azt a pontot simogatnám meg a cipőmön, ahol a Linyker, a Davi és a Pietra felirat látható. Ezzel senkit sem bántanék meg" – beszélt tervéről a 26 éves brazil középpályás, aki nem győzte hangsúlyozni, mennyire fontos volt pályafutása szempontjából a Firenzében eltöltött idény.

„Fontos? Inkább azt mondanám, hogy meghatározó volt. A mai Felipe Melo Firenzében született. A Fiorentina segítségével kerültem be a brazil válogatottba, majd elengedtek a Juventushoz. Sosem felejtem el a liláknál töltött tizenkét hónapot" – érzékeltette Felipe Melo, hogy mennyit köszönhet korábbi csapatának, majd rátért a szombati bajnokira.

„A Fiorentina nagyon erős otthon, különleges szurkolói vannak, de a Juve az Juve. Muszáj nyernünk, hogy visszaszerezzük a negyedik helyet. Nem engedhetünk meg magunknak több botlást. A Palermo elleni vereséget úgy kell kezelnünk, mint egy kisiklást. Úgy érzem, az utóbbi tíz mérkőzésen megmutattam, mennyit érek, és még ennél is jobb tudok lenni. Az a célom, hogy meghatározó tagja legyek a Juventusnak. Ferrarával sokszor elbeszélgettem, de azt kell mondjam, Zaccheroni tapasztaltabb, a rutin pedig rengeteget számít a futballban."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS