HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.03.04 15:18 Frissítve: 2014.04.14 01:13

Juventus: Mindent a Fiorentinának köszönhetek - Felipe Melo

A Juventus szombaton a Fiorentina otthonába látogat, így Felipe Melo, ha csak egy mérkőzés erejéig is, de visszatér Firenzébe. A brazil középpályás tavaly nyáron igazolt 19.8 millió euró ellenében a toszkán klubtól a Juventushoz.

HIRDETÉS

Visszatérő kérdés ilyen esetekben, hogy milyen gólörömöt mutatna be az adott játékos, ha betalálna korábbi csapata kapujába. Nos, Felipe Melo nem keresi magának a bajt.

„Különleges dolog jár a fejemben. Az utóbbi napokban felkerült a cipőmre a három gyermekem neve, így ha sikerülne mattolnom Freyt, akkor azt a pontot simogatnám meg a cipőmön, ahol a Linyker, a Davi és a Pietra felirat látható. Ezzel senkit sem bántanék meg" – beszélt tervéről a 26 éves brazil középpályás, aki nem győzte hangsúlyozni, mennyire fontos volt pályafutása szempontjából a Firenzében eltöltött idény.

„Fontos? Inkább azt mondanám, hogy meghatározó volt. A mai Felipe Melo Firenzében született. A Fiorentina segítségével kerültem be a brazil válogatottba, majd elengedtek a Juventushoz. Sosem felejtem el a liláknál töltött tizenkét hónapot" – érzékeltette Felipe Melo, hogy mennyit köszönhet korábbi csapatának, majd rátért a szombati bajnokira.

„A Fiorentina nagyon erős otthon, különleges szurkolói vannak, de a Juve az Juve. Muszáj nyernünk, hogy visszaszerezzük a negyedik helyet. Nem engedhetünk meg magunknak több botlást. A Palermo elleni vereséget úgy kell kezelnünk, mint egy kisiklást. Úgy érzem, az utóbbi tíz mérkőzésen megmutattam, mennyit érek, és még ennél is jobb tudok lenni. Az a célom, hogy meghatározó tagja legyek a Juventusnak. Ferrarával sokszor elbeszélgettem, de azt kell mondjam, Zaccheroni tapasztaltabb, a rutin pedig rengeteget számít a futballban."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS