Juventus: Még nem gondolunk a Real Madridra - Allegri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 20:52
Massimiliano Allegri, a Juventus futballcsapatának vezetőedzője azt állítja, hogy a torinóiak még nem gondolnak a Bajnokok Ligája-elődöntőjére, amelyben a Real Madrid lesz az ellenfelük.


A „zebrák” tizennégy pontos előnnyel vezetik a bajnokságot a második helyezett Lazio előtt, és karnyújtásnyira vannak zsinórban negyedik az olasz bajnoki címüktől.
A „zebrák” tizennégy pontos előnnyel vezetik a bajnokságot a második helyezett Lazio előtt, és karnyújtásnyira vannak zsinórban negyedik az olasz bajnoki címüktől.

Meglepetésre ugyan a Torino 2–1-re legyőzte a Juventust a hétvégén, de Allegri elégedett volt csapata teljesítményével és kiemelte, hogy csak a következő ellenfelükre, a Fiorentinára összpontosítanak.

„Még nem gondolunk a Real Madridra. A lehető legjobban fel kell készülnünk a Fiorentina elleni összecsapásra” – mondta Allegri a holnapi bajnokit megelőző sajtótájékoztatón.

„Nehéz dolgunk lesz, de meg kell szereznünk a három pontot. A Fiorentina egy hármas vereségi sorozatban van, amit meg akarnak majd szakítani. Csak magunkkal kell foglalkoznunk és megszereznünk a kellő pontokat. Az eredmény nem tükrözte, de a Torino elleni játékunk az eddigi egyik legjobb volt az elmúlt időszakban. Szerdán a megfelelő eredményt várom a csapattól” – tette hozzá Allegri.

Elképzelhető, hogy a Juventust szektorbezárással büntetik szurkolóik hétvégi, Torino elleni idegenbeli városi derbin okozott rendbontása miatt, így a Fiorentina és a Cagliari elleni bajnokin is kevesebben látogathatnának ki megnézni Massimiliano Allegri csapatát, amely utóbbin jó eséllyel bajnoki címet is ünnepelhet.

A Juventus a Serie A 33. fordulójában szerdán 20.45-től hazai pályán fogadja a Fiorentinát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik