Juventus: Komoly előnyt jelenthet számunkra az, hogy… – Allegri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.01. 19:36
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri a bajnoki hajráról és a csapat sérültjeiről beszélt a hétvégi mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján.

„A szombati Empoli ellen találkozó egy nyolcmeccses minibajnokság rajtját jelképezi. A célunk az, hogy megőrizzük a vezető pozíciónkat – mondta Allegri. – Remek teljesítményt nyújtottunk a szezon során, de az igazi kemény munka csak most kezdődik."

„Két trófeáért vagyunk még versenyben, az elszántság lehet a kulcs a győzelemhez. Lépésről lépésre kell haladnunk a célunk felé, úgy gondolom, a bajnoki címért folytatott harc a végsőkig nyitott lesz.”

„Komoly előnyt jelenthet számunkra az, hogy a hátralévő nyolc bajnoki mérkőzésünkből ötöt hazai pályán játszunk, de csak akkor, ha megfelelő lelki állapotban lépünk pályára.”

Allegri a sérültekről is ejtett néhány szót.

„Kicsi a valószínűsége, hogy Dybala pályára lép, Marchisio újra edzésbe állt, de még nem tudjuk, hogy játszhat-e az Empoli ellen. Leonardo Bonucci még mindig sérüléssel bajlódik, Daniele Rugani szerepelhet helyette szombat este.”

A „zebrák” szombat este az Empolit fogadják hazai pályán a Serie A 31. fordulójában.

OLASZ SERIE A
31. FORDULÓ

SZOMBAT
18.00: Carpi–Sassuolo
20.45: Juventus–Empoli (Tv: DIGI Sport1)
VASÁRNAP
12.30: Udinese–Napoli (Tv: DIGI Sport1)
15.00: Genoa–Frosinone
15.00: Atalanta–Milan (Tv: DIGI Sport3)
15.00: Chievo–Palermo
15.00: Lazio–Roma (Tv: DIGI Sport2)
15.00: Fiorentina–Sampdoria
20.45: Internazionale–Torino (Tv: DIGI Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik