Juventus: Koman korábbi csapattársa a fekete-fehérekhez igazolt

Vágólapra másolva!
2010.06.26. 16:11
A Juventus nagy erővel dolgozik kerete megerősítésén. Ahogy az várható volt, a dicstelen 2009–2010-es szezon után a torinóiak új csapatot építenek. A legújabb szerzemény a dél-afrikai világbajnokságon az olasz keretben helyet kapó, de ott végig a kispadon ücsörgő Leonardo Bonucci.

A Baritól (és a játékjoga egy részével rendelkező Genoától) érkező 23 éves középső védő a Tuttosport értesülései szerint 14 millió euróba kerül a Juventusnak, de az Öreg Hölgy nem csak készpénzzel fizet, Domenico Criscito (Genoa) és Sergio Bernardo Almirón (Bari) játékjoga is része az üzletnek. A Baritól (és a játékjoga egy részével rendelkező Genoától) érkező 23 éves középső védő a Tuttosport értesülései szerint 14 millió euróba kerül a Juventusnak, de az Öreg Hölgy nem csak készpénzzel fizet, Domenico Criscito (Genoa) és Sergio Bernardo Almirón (Bari) játékjoga is része az üzletnek.

Luigi Delneri, a Juve vezetőedzője Giorgio Chiellini mellett a védelem tengelyében számít Bonuccira, akinek a Dubajba szerződött Fabio Cannavarót kell pótolnia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik