Juventus: Giovinco a torinóiaknál folytatja - hivatalos

Vágólapra másolva!
2012.06.19. 17:58
null
Giovinco (jobbra) visszatér Torinóba (fotó: Action Images)
A Juventus és a Parma labdarúgócsapatának vezetősége megegyezett egymással, így a legutóbb a sárga-kékeknél játszó Sebastian Giovinco a nyártól ismét a torinóiaknál folytatja pályafutását.

 

A torinói nevelésű labdarúgó annak idején úgy került a Parmához, hogy a Juve igényt tartott játékjoga felének visszavásárlására, s ezzel élt is egy éve 3.5 millió euró ellenében. A játékjog másik feléért a hírek szerint most további 11 millió eurót fizet a bajnokcsapat.

A hírt kedd este megerősítette a Parma hivatalos oldala is. „A klub köszönetet mond Sebának a csapatnál nyújtott teljesítményéért, és őszintén kíván neki sok sikert Cesare Prandelli válogatottjában az Európa-bajnokságon és karrierje további alakulásához is” – szól a sárga-kékek búcsúüzenete.

A Juventus az Internazionaléval volt nagy versenyben a labdarúgó megszerzéséért, és végül élt kedvezőbb induló helyzetével.

A squadra azzurrával az Eb-n szereplő 25 éves támadó középpályás az elmúlt szezonban 36 bajnokin 15 gólt szerzett és 11 asszisztot jegyzett, s ezzel főszerepet játszott abban, hogy csapata a 8. helyen zárta a bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik