Juventus: ezt ordította Higuaín a Napoli elnökének – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.07. 14:11
null
Gonzalo Higuaín (balra) még mindig nagyon haragszik Aurelio De Laurentiisre (Fotó: AFP)
A Juventus idegenben 3–2-re kikapott a Napolitól az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján, de 5–4-es összesítéssel így is bejutott a fináléba. A vendégek mindkét találatát Gonzalo Higuaín jegyezte, aki a góljai után Aurelio De Laurentiisnek, a Napoli elnökének üzent. Az olaszok kiderítették, hogy mit…

Az argentin válogatott csatár tavaly nyáron 90 millió euróért cserébe hagyta el a Napolit az ősi rivális Juventus kedvéért, amit a szurkolók sosem bocsátanak meg neki. A szerdai kupameccs előtt a bemelegítés során óriási füttykoncert fogadta a Stadio San Paolóban a 29 esztendős játékost, aki a füléhez téve a kezét tovább hergelte a nápolyi szurkolókat, majd a pályáról lekocogva kimutatott De Laurentiisnek.



Az olasz sajtóban elterjedt hírek alapján azonban Higuaín nem piszkálni szerette volna a drukkereket, hanem mérgében mutogatott a közönségnek. Az ugyanis köztudott, hogy az argentin támadó nem akarta mindenáron elhagyni a Napolit, a vezetőség döntése volt, hogy elengedte, mivel a 90 millió eurós ajánlatra nem tudtak nemet mondani.

Az ostor persze így is Higuaínon csattant, aki az első gólját követő szolid ünneplés után ismét a díszpáholyban helyet foglaló De Laurentiis felé mutatott, és azt kiabálta, „ez a te hibád!”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik