Juventus: Evra könnyeket csalt a rákból meggyógyult szurkoló szemébe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.16. 16:09
Patrice Evra, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus védője érzelmes történetet osztott meg követőivel az interneten.

Evra néhány csapattársával együtt 2010-ben látogatta meg Manchesterben Alice-t, aki a rákkal vívott nagy csatája elején volt. Ajándékot vittek a lánynak, szurkoltak neki a felépüléséért.

A francia játékos hivatalos Instagram-oldalán tett fel egy képet és osztotta meg ezt a hat évvel ezelőtti történetet az olvasókkal. Ennyit írt hozzá: „Soha ne feledjétek, mennyire szerencsések vagyunk! Mennyire jó érzés valakinek jobbá tenni a napját – ezért is több egy szimpla klubnál a Manchester United.”

Majd jött a váratlan válasz. A lány azonnal írt Evrának: „Még mindig tisztán emlékszem arra a napra. Pont azelőtt volt vérátömlesztésem, mielőtt megérkeztetek. A testvérem és édesanyám is itt volt. Karácsony előtt volt. Öt év után az operációk és a kezelések után tünetmentes vagyok, a hajam is visszanőtt, és normális életet élek. Hihetetlen, hogy még mindig megvan ez a fotó neked is, könnyeket csaltál a szemembe. Azon a napon egy picit jobbra fordult a dolgom. Köszönöm, hogy posztoltad, ismét jobb lett a napom!” – írta a lány.

Az üzenetet Evra le is fotózta, majd feltette ezt is Instagram-oldalára. Így kommentelte: „Hey, mindenki! Emlékeztek arra a lányra, aki a rákkal harcolt? Nos, írt nekem, és elmondta, hogy a nehéz harc után meggyógyult. Büszke vagyok rá, ez az inspiráció kellene mindenki másnak is. Szeretem a küzdelmét.”

Never forget how lucky we are! What a great feeling to make somebody little bit better for a day that's why Manchester United is more than a football club! Have a nice Sunday! I LOVE THIS GAME #united #cancer #inspirational

Hey everyone, do you remember the girl I met fighting with the cancer? Well it made my day when she contact me to let me know after a strong battle she is now cancer free!!! I am so so proud of her, this is the inspiration we all should have! I love her battle

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik