Juventus: először edzett a csapatnál Cristiano Ronaldo

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.07.30. 18:01
Először edzett a Juventusban Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás portugál labdarúgót – akit a nyáron szerződtettek – a torinói együttes mintegy 200 drukkere köszöntötte.

A Real Madridtól érkezett Ronaldo hétfőn délután a Juventus edzőközpontjában készült, több olyan rutinos játékos – Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Douglas Costa, Rodrigo Bentancur – társaságában, akiknek a világbajnoki szereplés miatt társaikhoz képest később kellett edzésre jelentkezniük.

Az olasz gárda eközben már az Egyesült Államokban túrázik, a Bayern München és a Benfica ellen már felkészülési találkozót is játszott a napokban.

Az olasz gárda eközben már az Egyesült Államokban túrázik, a Bayern München és a Benfica ellen már felkészülési találkozót is játszott a napokban.

Cristiano Ronaldo tétmérkőzésen az olasz bajnokság első fordulójában mutatkozhat be új csapatában, a címvédő Juventus az augusztus 19-i hétvégén a Chievóhoz látogat.

A Juventus-drukkereknek azonban nem kell addig várniuk, hogy meccs közben láthassák új kedvencüket, a torinói együttes ugyanis egy héttel korábban Villar Perosában bajnoki főpróbát tart, és a hagyományoknak megfelelően megmérkőzik saját utánpótláscsapatával. Utóbbi találkozóra mind az ötezer jegy elkelt elővételben.

JuventusFC on Twitter

Sono tornati i nazionali! Tutto sul loro primo giorno tra #JTC e #JMedical https://t.co/KQHRFVlnVe #ForzaJuve


JuventusFC on Twitter

Bentancur , Douglas Costa , Cuadrado , Dybala, Higuain e Cristiano Ronaldo : primo giorno di lavoro per i nazionali, tra JTC e JMedical! #ForzaJuve https://t.co/3Ge2pugb6D



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik