Juventus: „Dybala végül távozni fog, mennie kell”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.11. 15:25
Mino Raiola, többek között Paul Pogba és Zlatan Ibrahimovic sztárügynöke úgy véli, Paulo Dybala, a Juventus labdarúgócsapatának klasszisa hamarosan távozik az olasz klubtól.

A 23 éves argentin támadót a nyáron a Barcelona szerette volna szerződtetni, ám Paulo Dybalavégül nem lett a gránátvörös-kékek játékosa – annak ellenére, hogy a Juventus állítólag 120 millió euróért felajánlottaőt a katalánoknak.Paulo Dybalavégül nem lett a gránátvörös-kékek játékosa – annak ellenére, hogy a Juventus állítólag 120 millió euróért felajánlottaőt a katalánoknak.

Mino Raiola sztárügynök most elmondta a véleményét a futballistáról (tegyük gyorsan hozzá, Dybala jelenleg nem Raiola ügyfele – a szerző).

„Úgy vélem, Dybala végül elhagyja a Juventust. Mennie kell, méghozzá olyan csapatba, amelynek beleillik a terveibe. Egy átalakult Barcelonába jelenleg nehéz lenne őt beilleszteni, de a Real Madridban, a Manchester Unitedben vagy a Manchester Cityben, esetleg a Chelsea-ben jól tudna alkalmazkodni szerintem. Szívesen látnám őt valamelyik együttesben ezek közül. Az ő korában nem könnyű, ha igazi vezérnek kell lennie.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik