Juventus: belga válogatott középpályás érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.29. 18:48
Olasz sajtóhírek szerint a Juventusban folytathatja pályafutását Axel Witsel.

A nyár folyamán többször is beszámoltunk arról, hogy a belga válogatott középpályás minden bizonnyal távozik a Zenittől, és topligába igazol. A nyár derekán a Liverpool és a Napoli érdeklődése tűnt a legkomolyabbnak, majd az Inter is beszállt a 27 éves labdarúgó megszerzéséért folyó küzdelembe. Úgy tűnt, hogy létre is jön a transzfer a milánói klubbal, ám a „fekete-kékek" végül sokallták az oroszok által kért összeget (22 millió euró).a Liverpool és a Napoli érdeklődése tűnt a legkomolyabbnak, majd az Inter is beszállt a 27 éves labdarúgó megszerzéséért folyó küzdelembe. Úgy tűnt, hogy létre is jön a transzfer a milánói klubbal, ám a „fekete-kékek" végül sokallták az oroszok által kért összeget (22 millió euró).

Witsel nem rejti véka alá távozási szándékát, így a Zenitnek még a csütörtöki nap előtt – amikor bezárul az átigazolási piac – egyezségre kéne jutnia valamelyik csapattal, ha viszonylag jó pénzt szeretne kapni a játékosért, hiszen a középpályás szerződése 2017 nyarán lejár.

Olasz sajtóhírek szerint a Juventus már egy 15 milliós ajánlatot is tett a labdarúgóért, miután úgy tűnik, hogy a „zebrák" nem tudják megszerezni a PSG-től Blaise Matuidit. Az aktuális olasz bajnoknak még egy középpályásra lenne szüksége, ha pedig a francia nem tud jönni, minden bizonnyal a belga érkezik.

Witsel 2012-ben 40 millió euróért érkezett a Benficától a Zenithez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik