Juventus: az MU-ban szenvedő támadóra vetettek szemet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.18. 10:02
null
Alexis Sánchez nyolc év után térhet vissza az olasz bajnokságba (Fotó: AFP)
A Calciomercato beszámolója szerint a Juventus Alexis Sánchezzel szeretné megerősíteni a keretét 2019 nyarán. A chilei támadó szűk másfél év alatt – minden sorozatot figyelembe véve – csupán öt gólt lőtt a Manchester Unitedben, ám klubváltásához jelentős fizetéscsökkenést kellene elfogadnia.

 

Az olaszok szerint a Juventus a következő idényre mindenképpen szeretne még egy rutinos, klasszis támadót szerződtetni. Az első számú jelölt a Manchester Unitedban futballozó chilei, aki korábban már bizonyított Olaszországban: 2006 és 2011 között az Udinese játékosa volt, ezt követően igazolta át 26 millió euróért a Barcelona.

A torinóiakat az sem tántorítja el, hogy Sánchez halovány teljesítmény nyújt Manchesterben: a jelenlegi idényben tizenhét bajnokin egyetlen gólja és két asszisztja van csak. Összességében 41 tétmeccsen öt találatnál jár az MU mezében szűk másfél év alatt.

A problémát inkább az idén már 31 éves csatár fizetése jelenti. Sánchez lapértesülések szerint évi 20 millió eurónak megfelelő összeget tehet zsebre Angliában, ennek viszont csak a felét adná neki a Juventus.

A chilei jelenleg sérült, várhatóan április végén tér vissza a pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik