Juve: az elnök Görögországba utazott, kedden bejelenthetik CR-t

Vágólapra másolva!
2018.07.10. 16:10
null
Cristiano Ronaldo Görögországban nyaral a családjával (Fotó: Twitter)
Több, egymástól független forrásból értesülő külföldi médium is beszámolt arról, hogy a Juventus elnöke, Andrea Agnelli Görögországba utazott, és az ott nyaraló Cristiano Ronaldóval találkozott.

 

A Sky Sports úgy tudja, hogy az elnök helikopterrel érkezett meg a kalamatai hotelbe, ahol a portugál klasszis megszállt családjával. Az angol oldal szerint Agnelli szeretné véglegesíteni az üzletet, bár Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes, valamint a két klub képviselői továbbra is tárgyalásban állnak egymással, vagyis még nem született meg a végleges megállapodás. Nem ez az első kapcsolatfelvétel a játékos irányába a torinóiak részéről, a La Gazzetta dello Sport már korábban megírta, hogy Massimiliano Allegri vezetőedző még pénteken beszélt telefonon Ronaldóval.

Mint ismert, a Juventus 100 millió euróért szerződtetné a portugál klasszist, aki állítólag elégedetlen azzal, hogy a Real Madridban „csupán” 21 millió eurót keres. Az olaszok évi 30 millió eurót ajánlanak a futballistának, aki egyelőre nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban.

FRISSÍTVE: A TF1, a France Football és több más forrás úgy értesült, megszületett a megállapodás, a hivatalos bejelentésre akár kedd este sor kerülhet. A legfrissebb fejlemények szerint a Juventus 105 millió eurót fizet Ronaldóért, aki négy évre szóló szerződést ír alá.

A Real Madrid kedden délután már el is köszönt Ronaldótól a hivatalos honlapján, és azt is közölte a spanyol klub, hogy az aranylabdás portugál a Juventusban folytatja a pályafutását – RÉSZLETEK ITT!

 




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik