Juventus: a támadó Torontóba megy MLS-fizetési rekordért

Vágólapra másolva!
2015.01.19. 15:58
null
Sebastian Giovinco a Juventus mezében (Fotó: Reuters)
A kanadai klub európai idő szerint hétfő esti hivatalos bejelentése igazolta az olaszországi és kanadai médiainformációkat, melyek szerint Sebastian Giovinco megegyezett az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Toronto FC-vel, és a tengerentúlon folytatja a pályafutását.

 

A 27 éves, 21-szeres olasz válogatott Sebastian Giovinco szerződése az idény végén lejár az őt alig-alig szerepeltető Juventusnál, és bár több európai csapat is érdeklődött iránta, olaszországi források szerint a torontóiakkal egyezett meg.

Az MLS legutóbbi rájátszásáról is lemaradó Toronto FC európai idő szerint hétfő estére nagy bejelentést harangozott be, és mint kiderült, valóban Giovinco szerződtetése volt a téma. Bejelentették: az olasz játékos az európai idény befejeztével csatlakozik a kanadai csapathoz.

Gianluca Di Marzio olasz újságíró honlapja szerint Giovinco a következő négy esztendőben idényenként 8.6 millió eurót keres majd a kanadai csapatnál – helyi lapok szerint ő lesz az MLS legjobban kereső labdarúgója. A klub nem hozta nyilvánosságra a szerződés részleteit.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik